Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Чим приваблива Прибалтика в плані працевлаштування для українців?

Автор: Vladislav
23.11.2017 00:19

Все більше і більше громадян України вирішуються працювати за кордоном. Це й не дивно, з огляду на всі ті плюси і можливості, які відкриваються перед ними. Тепер робота в Прибалтиці для українців - це нова тенденція на ринку праці в Євросоюзі. Все-таки поточна ситуація в країні теж дуже вплинула на цей наплив робочої сили з України в Польщу, Литву і т.д. Добре географічне розташування і відмінні умови праці - це саме те, що вабить всіх працювати в чужій країні. Яка ж країна підійде саме вам для працевлаштування? Щоб дізнатися відповідь на це питання, просто порівняйте всі переваги життя і роботи за кордоном і виберіть відповідне для вас держава.

Робота в Латвії для українців

Напевно, немає такої людини, яка не хотіла б жити і заробляти в країні з чистими лісами і озерами. Цей регіон - один з найбільш незабруднених місць в світі і займає другу позицію після Швейцарії по чистоті навколишнього середовища. Все це, разом з прекрасним кліматом - просто ідеальний майданчик для туристичного і підприємницького бізнесу. У свою чергу, розвиток цих галузей вимагає достатньої кількості робочої сили. Саме тому сезонні роботи так затребувані в Латвії. Але крім цих вакансій на сайті https://www.eurabota.ua/jobs-in/latvia/jobs-offered іноді можна отримати посаду менеджера або касира в якому-небудь великому магазині.

Також цінуються такі професії, як кухар, швачка і столяр. Але якщо ви все ж бажаєте отримати посаду на престижній і високооплачувану роботу, шансів небагато, але спробувати варто. Наприклад, такі вакансії, як дипломований перекладач, стоматолог або програміст теж в ціні серед роботодавців Латвії. Знайти роботу в Ризі для українців буде простіше, ніж спробувати влаштуватися на будь-яку посаду в маленькому містечку, адже столиця повна можливостей і приймає сезонних робітників з розпростертими обіймами.

Саме ці країни і обрали наші співвітчизники для заробітку. Ще один важливий фактор при виборі країни для імміграції - це люди, які проживають в даному регіоні. Приїжджаючи на чужину, головне бути впевненим в тому, що вас приймуть, і ви будете досить близькі за менталітетом і поглядам з громадянами певної держави. Виїхавши, наприклад, працювати в Китай, вам доведеться дуже довго звикати до всіх нюансів і правил життя в цій країні з зовсім іншою культурою та традиціями. Крім трьох перерахованих нами держав, існує ще ряд країн, де наявність хорошої кваліфікації та навичок автоматично робить вас персоною грата для зарубіжних роботодавців.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99