Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати слухові апарати?

Автор: Vladislav
19.11.2017 15:27

Проблеми зі слухом турбують багатьох людей старшого та похилого віку. Вони призводять до психологічного дискомфорту та буквально «виривають» людину із суспільства. На щастя, технології не стоять на місці, а розвиваються з шаленою швидкістю. Саме це дає можливість людині з проблемою поганого слуху повернутися до повноцінного життя.

 

Людям старшого віку важче адаптуватися до слухового апарата, аніж молодим пацієнтам. Саме через цю причину фахівець з підбору пристрою має врахувати підвищену чутливість і запропонувати оптимальний варіант, який був би зручним в користуванні і не викликав неприємних відчуттів.

Кращим варіантом для старших людей буде завушний слуховий пристрій. Адже саме такий вид доволі простий в експлуатації та догляді. Правильно підібраний апарат здатен значно покращити якість життя, а в окремих випадках дозволяє повернути 100% слуху. Прилад приводить в дію слухові рецептори пацієнта і тим самим відновлює роботу центральних відділів кори головного мозку.

Сучасні прилади здатні автоматично перенастроюватись під умови навколишнього середовища. Та існують і такі варіанти, які потребують ручного налаштування (регулювання гучності, перемикання програм). Під останньою функцією розуміється можливість регулювання пристрою спеціально для перегляду телепередач, прослуховування музики, спілкування в шумному приміщенні. Налаштування слухового апарату здійснюється за допомогою розташованих на корпусі перемикачів чи дистанційним способом.

При виборі слухового пристрою необхідно звернути увагу на такі характеристики:

  • потужність приладу;
  • кількість каналів;
  • система вирівнювання фонових шумів;
  • компресійна система;
  • мікрофони.

Деякі сучасні прилади мають функцію, яка усуває сторонній шум, і робить мову більш чіткою і розбірливою.

Ціни на пристрої для покращення слуху дуже різняться, і напряму залежать від набору функцій. Тому всі апарати умовно розділили на такі цінові категорії:

  • економ;
  • середня;
  • преміум.

Пристрої економ класу являються базовими. Автоматично налаштовуються, також дозволяють переналаштовувати програми вручну. Не мають функції виділення мови та придушення фонових шумів.

Апарати середнього класу зазвичай програмуються автоматично. Мають ті функції, які відсутні в дешевих варіантах (економ).(більше на https://bettertone.com.ua/uk/catalog/social).

Прилади преміум класу оснащені широким набором функцій та дозволяють проводити індивідуальне налаштування відповідно до потреб пацієнта.

Перед тим як купувати слуховий апарат, необхідно визначитись, для яких саме цілей він вам потрібен:

  • Для вас важлива функціональність пристрою, чи перш за все хвилює його естетичний вигляд?
  • Наскільки важливе питання зручності й практичності?
  • Вам достатньо автоматичних налаштувань чи ви хотіли б самостійно регулювати параметри пристрою?

Львівський центр слуху «Беттертон» дає людям з туговухістю можливість знову повернутися в світ звуків і насолоджуватись життям, як раніше. В цьому допомагають нові рішення слухопротезування від американського виробника Starkey. Прилади саме цього виробництва заслужили довіру майже 15 000 українських пацієнтів, і не дарма. Слухові апарати Starkey безпечні та зручні в використанні. Вони забезпечують чітке звучання мови, і дозволяють повноцінно спілкуватися.

Звертайтесь в медичний центр Беттертон у Львові , та наші фахівці нададуть вам професійну допомогу в вирішенні проблеми зі слухом. Також ЛОР-лікарі потурбуються про здоров’я ваших вух та, за потреби, розпишуть лікування виявлених захворювань. Окрім цього спеціалісти розкажуть все про профілактичні заходи, аби ваш слух залишався гарним в будь-якому віці.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99