Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Банківські депозити в Рівному

Автор: Vladislav
16.11.2017 00:30

На жаль, доросле покоління майже всіх країн пострадянського простору мало що розуміє в області інвестиційних проектів. За своєю суттю, як тридцять років тому люди несли гроші в ощадні каси, щоб хоч якось проіндексувати від інфляції свої заощадження, так і зараз багато для інвестицій вибирають вклади в банках. Можливо, молоде покоління вважає ці інвестиції примітивними, але більшість людей довіряє тільки банківським заощадженням. Та й час зараз інше. З'явилося багато різних вигідних пропозицій, які дозволяють отримати хороший відсоток від вкладеної суми, а ті, у кого на рахунках лежать пристойні суми, навіть роблять дорогі покупки.

 

Основні переваги банківських вкладів

- Відкрити банківський депозит зможе кожен. Тут не потрібно знань, як на біржових аукціонах, де люди постійно відстежують курси валют, роблять прогнози їх зростання або зниження. Єдина дія, що буде потрібно від вкладника - прийти в банк з грошима, паспортом, ІПН і відкрити банківський депозит. Який вибрати вклад, можна дізнатися на інформаційному стенді або від співробітника банку. Час оформлення депозиту не займе багато часу.

- Для тих, хто не має досить великою сумою, але хотів би відкрити банківський вклад, іноді вистачає початкової суми, еквівалентної 50 у.о. До того ж існують вклади, які можна постійно поповнювати, і це буде відмінним виходом з положення.

- Ще однією незаперечною перевагою банківських депозитів є їх терміновість. Так, терміни зберігання вкладів можуть починатися від тридцяти днів, при цьому чим більше буде банк користуватися грошима вкладника, тим більший відсоток за вкладом отримає клієнт. Якщо вкладник вирішить відкрити вклад «До запитання», то тут термін зберігання взагалі необмежений, можна вранці покласти гроші на рахунок, а через добу їх зняти і отримати на них законний відсоток. Таким способом іноді користуються недобросовісні керівники, які замість виплати зарплати працівникам прокручують гроші в банках. До речі, за такі махінації вони можуть потрапити під кримінальне переслідування. Між іншим, актуальні новини міста Рівне ви можете дізнаватися завдяки сайте rivne-city.com швидко та просто!

- Банківський депозит завжди під рукою, його завжди можна зняти, закривши рахунок. Звичайно, це не найкращий варіант закінчення договору, так як клієнт не отримає, крім основної суми, ніяких бонусів, але і без грошей він не залишиться. У наш неспокійний час, коли у банків відкликають ліцензії мало не кожен місяць, це є якимось виходом з ситуації, що склалася. Термін виведення великих коштів не повинен перевищувати одного робочого тижня.

- У тому випадку, якщо власник депозиту не встигне вивести свої гроші до краху банку, засмучуватися сильно теж не варто. Так як в банках все вклади застраховані, то цілком ймовірно, що прості громадяни, які тримали невеликі вклади на «чорний» день, отримають їх повністю назад.

- Відкриття та обслуговування банківського депозиту для клієнта безкоштовно. Йому навіть не доведеться платити за закриття депозиту. Тому що все вже сплачено тією сумою, яку клієнт залишив на зберігання банку.

- Банківські депозити навіть солідних банків не можуть змагатися з прибутками на валютних біржах. Зате там можна багато заробити або повністю розоритися. А тут вкладника чекає стабільний дохід без всяких психологічних потрясінь.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99