Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги та недоліки послуги термінового викупу автомобіля

Автор: Vladislav
29.10.2017 20:05

В даний час люди не горять бажанням самостійно займатися реалізацією свого автомобіля, особливо тоді, коли гроші потрібні в максимально стислі терміни.

Що робити в цьому випадку? Найкраще звернутися в спеціалізовані організації, основною сферою діяльністю яких якраз і є терміновий викуп авто. Про переваги і недоліки такого способу реалізації варто розповісти детальніше.

Плюси

Їх можна охарактеризувати наступним чином:

Вся операція здійснюється буквально протягом півгодини. Фахівці швидко оцінюють експлуатаційне і технічний стан транспортного засобу, перевіряють документи на нього, а потім визначають реальну ринкову вартість машини. Тут є важливий нюанс: як правило, ломбарди видають до 90% від цієї суми, але більшість з них зазвичай не беруть машини старше п'яти років, хоча бувають і винятки. Якщо людина погодиться із запропонованою сумою, то тут же укладається договір купівлі-продажу. Гроші найчастіше видаються на місці готівкою, але при бажанні клієнта їх можуть перевести на банківський рахунок (картку).

Завдяки сайту https://avtogroshi.com.ua ви можете скористатися послугою з термінового викупу автомобілів і ви обов'язково залишитеся задоволеним співпрацею з цією компанією.

Відсутність паперової тяганини. Компанія заздалегідь надає вичерпну інформацію про те, який список документів необхідний для організації угоди. Подальші ж операції (реєстрація в ДАІ, наприклад) вона, як правило, здійснює вже самостійно.
мінуси

Такі теж присутні, нехай і в невеликій кількості:

  • Часто реально ринкова вартість автомобіля знижується.
  • Наявність додаткових комісій (їх стягують не у всіх організаціях).

В цілому ж послуга за строковим викупу машини - відмінна можливість максимально швидко реалізувати автомобіль.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99