Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати наручний чоловічий годинник?

Автор: Vladislav
29.10.2017 19:23

Годинники для чоловіка - це набагато більше, ніж просто хронограф. Сьогодні годинники виконують функцію прикраси, що демонструє статусність свого власника. Природно, з цієї причини вибору наручних годинників необхідно приділяти велику кількість уваги.

Відзначимо, що не ціна робить годинник привабливими, а сам механізм. Безумовно, зовнішній вигляд годинника також має важливе значення, тому вас можуть зацікавити японские наручные часы Casio.

Швейцарські годинники: вічна класика

Швейцарські годинники можуть бути і за 250 євро, і за 2 500 000 євро. Все залежить від того, яке то каміння використовуються в обробці. Натуральні діаманти перетворюють наручний годинник не тільки в прикраса, а й в спосіб збереження грошей на довгостроковій перспективі.

В цьому немає нічого дивного. Замість того, щоб вкладати в цінні папери, багато бізнесменів вважають за краще розширювати свої часові колекції.

Відзначимо, що практично кожна столиця має кількома часовими ломбардами. Природно, маються на увазі ломбарди, які здатні дати за годинник більше 100 000 доларів.

Таким чином, наручний годинник чоловік завжди може перетворити в мінімально можливий час в реальні гроші. І це додаткова причина, по якій наручний годинник продовжують використовуватися чоловіками в століття цифрових технологій.

Основні критерії вибору

Нижче представлені критерії, на які слід звертати увагу:

  • тип механізму (пружина або кварц);
  • матеріал ремінця;
  • метал, з якого виконані годинник.

Золотий годинник - ознака достатку. Крім того, такий хронограф завжди можна буде поєднувати з додатковими прикрасами (золота печатка або золотий браслет, який використовується виключно разом з наручним годинником - мова йде не про часовий браслеті, а про додаткове прикрасі).

Обов'язково при покупці варто звертати увагу на супровідні документи. Адже тільки таким чином можна буде довести при продажу (або в ломбарді), що у Вас в руках оригінальний годинник.

Насправді оригінал відразу видно по коробці, в якій знаходяться годинник. Вона виконується виробником в єдиному стилі з хронографом. До речі кажучи, якщо плануєте купувати дорогий годинник, завчасно знайдіть годинникову майстерню, яка при необхідності погодитися взятися за ремонт дорогого годинника.

Напис Swiss made сьогодні може зробити будь-який китаєць, який перебуває в підвальній майстерні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99