Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібен аналізатор сечі

Автор: Vladislav
29.10.2017 17:41

Аналізатор сечі - прилад, який використовується для лабораторного аналізу. Найчастіше для виявлення захворювань і порушень в організмі використовується загальний аналіз сечі. Прилад може дати більш детальну інформацію, яку неможливо отримати при візуальному огляді. Загальний аналіз При загальному аналізі спочатку рідина оглядають візуально.

Оцінюють такі параметри, як колір, запах, прозорість, pH, кислотність, наявність глюкози, білірубін, білок. Визначити зміст еритроцитів і лейкоцитів допоможе автоматичний аналізатор сечі. За кольором сечі можна судити про стан здоров'я. У здорової людини сеча прозора, її колір коливається від світло-жовтого до бурштинового. Запах сечі при цьому нерізкий, а глюкоза повністю відсутня. Якщо аналіз сечі на аналізаторі показав наявність глюкози, то це може вказувати на діабет, захворювання нирок, порушення щитовидної залози. На порушення обміну глюкози в організмі може вказувати і наявність ацетонових тіл в сечі.

Білок в сечі аналізатор теж показує. Підвищений вміст білка може сигналізувати про захворювання і впливати на колір сечі. У здорової людини білка в сечі немає взагалі. Якщо білок виявлений, то потрібні додаткові аналізи та обстеження на захворювання нирок, сечового міхура, сечовипускального каналу. Аналізатор виявляє зміст білірубіну в сечі. Якщо пацієнт здоровий, то вміст білірубіну незначне.

Зверніть увагу, що на сайті http://intermedica.com.ua/katalog/laboratory/analizatory-mochi ви можете придбати якісні та точні аналізтори сечі за найкращими цінами просто зараз.

При захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів його концентрація підвищується. У сечі містяться також еритроцити і лейкоцити. У здорових чоловіків вміст лейкоцитів - 0-3, еотроцітов - 0-1. У жінок вміст лейкоцитів 0-6, еритроцитів - 0-3. Концентрація лейкоцитів підвищується при запальних захворюваннях, а підвищений вміст еритроцитів може вказувати на гематурію. Види аналізаторів Щоб купити аналізатор сечі, треба спочатку вибрати прилад.

Аналізатори бувають: автоматичними; напівавтоматичними; експрес.

Експрес-аналізатор сечі - найпростіше рішення. Це аналізатор сечі на тест-смужках, який показує кислотність, рівень pH і інші дані. Напівавтоматичний аналізатор зручний для невеликих лабораторій. Він виконує в автоматичному режимі не всі функції. Для великих лабораторій, де проводяться потокові дослідження, необхідний автоматичний аналізатор. Біохімічні дослідження За допомогою спеціальних приладів вдається виявити багато захворювань. Іноді після аналізу сечі пацієнту пропонують пройти більш поглиблене обстеження.

Аналізатор показує вміст ліпідів, пігментів, азотистих з'єднань і вуглеводів в сечі. Також за допомогою цього пристрою можна виявити інфекційні захворювання. Існують два поширені методи аналізу сечі - по Нечипоренко та за Зимницьким. Аналізи проводять при підозрі на захворювання нирок і сечового міхура. Метод дослідження по Нечипоренко грунтується на точному визначенні кількості лейкоцитів і еритроцитів. За методом Зимницкого оцінюють добовий обсяг сечі, її щільність і розподіл протягом дня.

За результатами біохімічних досліджень діагностують ревматизм, артрити, діабет, запальні процеси, порушення роботи печінки і нирок. Аналіз сечі дає дуже цінні і важливі відомості, тому прилади для аналізу продовжують удосконалювати. Великі клініки закуповують найкраще обладнання, щоб можна було забезпечити високу точність при діагностиці. Зазвичай такі медичні установи використовують автоматичні пристрої.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99