Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як продовжити термін служби акумулятора свого мобільного пристрою

Автор: Vladislav
29.10.2017 15:42

Одним з головних достоїнств мобільних гаджетів, через якого вони власне і отримали свою назву, є тривалий період роботи без підзарядки від мережі. Це дійсно дуже зручно, коли, виїжджаючи на пікнік, або вирушаючи на риболовлю, ви маєте під рукою смартфон, або планшет, які працюють від батареї і є повністю незалежними від того, якщо поруч електрична розетка. Однак потрібно зазначити, що якщо на зорі появи мобільних пристроїв, вони могли працювати автономно протягом тривалого часу, двох і навіть трьох діб, то зараз ситуація дещо змінилася і навіть найпотужніші акумулятори забезпечують не такий уже й тривалий період роботи.

Особливо добре це помітно, коли мобільний пристрій використовується досить активно і природно швидше розряджається. Для того щоб вирішити подібну проблему купується новий акумулятор на https://bilka.com.ua/category/akkumulyatory-dlya-bravis/, який спочатку все-таки досить довго тримає зарядку, але вже зовсім скоро і він перестає задовольняти запити користувача і це створює масу незручностей. Причин швидкого виходу з ладу акумулятора може бути кілька, але однією з головних є неправильна експлуатація мобільного пристрою, а вірніше навіть його зарядка.

Необхідно правильно заряджати свій мобільний пристрій

Це може здатися дивним, адже в процесі зарядки немає нічого складного, але є кілька нюансів, які впливають на якість зарядки, а значить і на термін експлуатації акумулятора. В першу чергу нудно розуміти, що заряджати смартфон, або планшет необхідно тільки за допомогою оригінального зарядного пристрою, що має відповідні технічні характеристики. А то ж часто буває, що ми шукаємо зарядний до свого планшету, орієнтуючись тільки на його роз'єм, який повинен мати відповідну форму. Але це в корені неправильно, адже виробники не дарма рекомендують використовувати оригінальні зарядні пристрої та аксесуари https://bilka.com.ua/category/Aksessuary-dlya-bravis/, що забезпечують необхідну напругу і струм.

Навіть якщо ви не розбираєтеся в фізиці і не знаєте, що таке струм і напруга, достатньо знати назву свого гаджета, щоб купити для нього необхідну зарядку і таким чином подбати про продовження терміну служби акумулятора. Час зарядки також має велике значення і це треба пам'ятати. Досить часто зустрічаються ситуації, коли ми відключаємо пристрій, коли воно ще повністю не заряд і це негативно впливає на термін служби акумулятора, таких моментів потрібно уникати. Ну і радикальне рішення полягає в придбанні додаткового зовнішнього акумулятора, який завжди буде в запасі і виручить у важку хвилину. Крім цього, якісні аксессуары для мобильных телефонов ви можете придбати на сайті bilka.com.ua.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99