Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Модні жіночі та чоловічі рюкзаки

Автор: Vladislav
29.10.2017 15:29

Рюкзак - це не просто річ, а й вірний друг для походів, пригод, зустрічей з друзями та іншого приємного проведення часу. Рюкзак - незамінний аксесуар для активних людей, любителів подорожей, руху і свободи. Крім того, рюкзаки обожнюють носити в школу діти - вони зручні, звільняють руки, дозволяючи взяти з собою все необхідне. Подорож на край землі, морська прогулянка або гірське сходження - все подорожі стануть простіше і комфортніше, якщо обрано правильний рюкзак. А 7 підказок дозволять не витрачати на вибір зайвого часу. Збережіть його для більш цікавих речей!

На першому місці - відчуття комфорту!

Наділи рюкзак на спину - і він прекрасно «сів», створивши відчуття зручності і комфорту. Безумовно, ця модель заслуговує на увагу! Адже носити на спині протягом декількох годин незручне виріб - неабияке випробування для психіки і здоров'я, здатне отруїти все задоволення від прогулянки. За зручність рюкзака відповідають такі елементи, як лямки і задня панель. Широкі лямки і щільна спинка дозволяють рівномірно розподілити навантаження, завдяки чому спина не втомлюється, навіть якщо рюкзак забитий речами «під зав'язку». Хороший рюкзак на terraincognita.com.ua обов'язково оснащується спеціальними кріпленнями, що дозволяють коригувати довжину лямок «під себе».

Міцність кожного елемента

Рюкзак прослужить багато років, якщо кожен його елемент виконаний на совість. Підкладка, зовнішній матеріал, застібки-блискавки, шви - при покупці огляньте всі деталі рюкзака. Найбільш частою причиною для зміни вірного друга для подорожей є вихід з ладу блискавки, розрив лямок або швів. Практичні моделі рюкзаків виготовляються з поліестеру, нейлону, міцної полотняної тканини або шкіри. Шкіряні рюкзаки мають більш високу вартість, зате в кілька разів перевершують тканинних побратимів по терміну експлуатації, дозволяючи носити за плечима важкі вантажі. Особливу увагу при виборі зверніть на міцність прошивальних швів - в ідеалі вони повинні бути рівними і подвійними.

До речі, вас також можуть зацікавити бахилы на Терра Инкогнита, які можна придбати за вигідними цінами.

Наявність водонепроникного покриття

Мандрівник довіряє рюкзаку все найдорожче і часто єдине, що у нього є - змінний одяг, планшет, фотоапарат та інші гаджети, документи. Опинившись під відкритим небом під час зливи, якісний рюкзак повинен з честю вийти з цього випробування, зберігши всі знаходяться в ньому речі сухими і неушкодженими. Кращими водонепроникними властивостями володіють рюкзаки з поліестеру або нейлону - з ними не страшні ні зливові дощі, ні багатогодинні сплави. Саме з таких матеріалів виготовляються моделі, розраховані на любителів екстремальних подорожей і тривалих походів. У деяких рюкзаках передбачена спеціальна внутрішню кишеню-відділення на блискавці, призначене для додаткового захисту дорогої техніки, яка зазвичай супроводжує туриста в дорозі. Не забувайте і про намет, який можна придбати на сайті terraincognita.com.ua/ru/turysm/nameti/tents.

Розмір: як вибрати?

При виборі розміру рюкзака звертаємо увагу на відповідність габаритів речі статурі і зростання. Наприклад, великий чоловік зі спортивною фігурою буде досить безглуздо виглядати з мініатюрним рюкзаком за спиною. Тому при покупці обов'язково приміряйте виріб і оціните в дзеркалі загальний вигляд. Широкий асортимент чоловічих рюкзаків, серед яких є як дуже великі, так і міні-моделі, дозволить підібрати найбільш пропорційний для фігури варіант.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99