Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати жіночу шапку правильно!

Автор: Vladislav
29.10.2017 15:24

Шапка - суто індивідуальний предмет гардероба. У всіх людей різна форма голови, різні риси обличчя, тому один і той же фасон шапки може бути дуже до лиця одній людині і зовсім не підходити іншому. Навіть якщо вона сподобалася Вам зовні, це, на жаль, не означає, що у Вас на голові вона буде сидіти так само чарівно, як на манекені. Тому прислухайтеся до порад, наведеним нижче, тоді Вам буде простіше підібрати цю незамінну річ - шапку.

Перше правило - приміряйте шапки саме з тим одягом, з якою Вам належить її носити. Іноді це проблематично, адже іноді шапка купується заздалегідь. Але все-таки це найнадійніший варіант. Правда, в деяких магазинах можуть запропонувати кілька комплектів одягу для примірки з приміряє шапкою. Отже стильні жіночі шапки оптом на зиму повинні бути не тільки красивими і теплими, а й витончено доповнювати ваш зовнішній образ і красиво узгоджуватися з одягом і всіма аксесуарами в цілому.

Не соромтеся приміряти різні фасони. Раптом той, який виглядає непривабливо на манекені, на Вашій голові знайде інше життя. Такі випадки - не рідкість. Тому міряйте все, що помічаєте, не зупиняйтеся на тій моделі, яка «начебто нічого», шукайте ту, яка буде сидіти ідеально. Якщо Ви самі не можете оцінити в повній мірі, як виглядає на Вас вона, візьміть з собою людину, що володіє досить розвиненим смаком, щоб не порадити Вам невдалий фасон.

Звертайте увагу на комплекти з вязаных шапок ушанок і шарфа. Вони доповнюють один одного і з верхнім одягом виглядають не так самотньо, як тільки шапка. Тому простіше підібрати саме комплект, з присутністю та шарфа.

Коли приміряєте шапку, не тільки дивіться очима на своє відображення в дзеркалі, а й помічайте, наскільки шапка зручна. Чи не викликає вона алергії, якщо містить шерсть? Чи не здавлює голову? Вона повинна бути не тільки красивою, але і комфортною.

Вибір кольору

Колір вибирайте, керуючись кольором верхнього одягу, а також волосся і очей. Наприклад, руденьким відмінно підійдуть шоколадних і ялинових відтінків. Власницям темно-русявого і попелястого волосся варто звернути увагу на світло-сірі, сіро-блакитні і фісташкові кольору. Вогненні брюнетки будуть чарівні в шапках чорного або білого кольорів, а також кольору фуксії. Блондинкам краще пошукати шапку персикового або бежевого кольору. Крім цього, вас може зацікавити женские береты, які ви можете придбати швидко та вигідно.

Шапка повинна відповідати не тільки відтінкам одягу, але і комплекції Вашого тіла. Вибір простий: зростання і розмір шапки ростуть в прямій залежності. Для мініатюрних людей створені мініатюрні головні убори. Все інше навряд чи вам підійде. Високим ж, навпаки, не будуть до речі облягаючі маленькі шапочки. Голова в такий шапці просто загубиться на високому тулуб. Високі жінки можуть вибрати плоскі широкі шапки та капелюшки. Повні пані будуть чарівні в крислатих капелюхах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99