Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати тепловий насос

Автор: Vladislav
29.10.2017 14:07

Впровадження нових технологій відбувається на кожному етапі нашого життя. Прийшла черга і опалення. Хоча сьогодні у нас є можливість комфортно зігрівати свої житла за допомогою газових котлів, цей процес пов'язаний з якимись недоліками. Перше, що відчуває споживач - це ціна. Тарифи на газ за останні кілька разів зросли в троє, і є висока ймовірність, що це ще не межа. Газове обладнання завдає серйозного удару по сімейному бюджету. Але не варто забувати про менш помітно, але невблаганний факторі - забруднення навколишнього середовища і виснаження надр землі.

Тому були створені теплові насоси. Вони забезпечують вашу повну незалежність, за рахунок автономної роботи. Єдине, що їм потрібно - це електрику. Але витрати споживаної енергії по відношенню до ккд на виході незначні.

Принцип роботи системи полягає в отриманні тепла з нескінченних ресурсів, таких як:

  • земля;
  • вода;
  • повітря.

Грунтуючись на ресурсі, є три основні різновиди насосів, які мають свої підрозділи. Наприклад, геотермальні. Вони використовують землю, як джерело тепла. Труби з фреоном проходять під землею. Оскільки він має вкрай низьку температуру кипіння, то легко нагрівається на глибині незамерзання, де стандартна температура +7 градусів. Проходячи цикл під землею, він випаровується і на поверхні починає конденсуватися, а компресор підвищує тиск і збільшує його температуру. Геотермальні насоси вважаються найбільш довговічними. Але їх установка обходиться значно дорожче, ніж у інших систем.

Тепловой насос опалення для дому по ресурсу «повітря» обходиться дешевше всіх, і установка його найпростіша. Але є недолік - це значне зниження ККД, в період сильних морозів. Таку систему краще ставити в регіонах, де не спостерігаються часте і значне зниження негативних температур, або паралельно підключати паливний котел, який прийде на допомогу в особливо холодні дні.

Водні теплові насоси дуже ефективні, і навіть часто застосовуються на виробництві. Але для використання грунтових вод часто потрібен дозвіл, також, як і на буріння шахти для вертикального геотермального насоса. Тому установка не завжди можлива на конкретній ділянці.

Вибравши типаж, проведіть розрахунок теплового насоса, який можна придбати на сайті нибэ. Необхідно підрахувати потужність системи, необхідної для вашого будинку. Для цього звертаємо увагу на квадратуру і тепловтрати будинку. Найбільш правильним рішенням стане грамотне утеплення приміщення.

При покупці насоса зверніть увагу на ліцензію агрегату, бували випадки, коли під виглядом насоса продавали електричний котел в великому кожусі. Не забувайте перевірити в технічній документації рівень шуму видаваного при роботі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99