Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Світлодіодні панелі. Види і особливості

Автор: Vladislav
23.10.2017 12:57

Сучасні освітлювальні прилади поступово замінюються альтернативними джерелами світла, основа яких складається з світлодіодів. Освітлення на основі світлодіодів більш довговічне, має підвищену безпеку, не вимагає спеціальних способів утилізації, на відміну від ртутних, люмінесцентних ламп, економічніше в плані витрати електричної енергії, має зовнішній вигляд, що задовольняє сучасним вимогам. Тому число споживачів, які купують світлодіодні панелі, постійно збільшується.

Такі прилади освітлення часто зустрічаються в різних місцях: освітлення складських і виробничих приміщень, спортивних комплексів, центрів розваг, офісів, робочих кабінетів. Світлодіодні панелі широко використовуються в конструкціях рекламних щитів, панелей. Неонові вивіски поступово витісняються світлодіодними панелями різних форм, розмірів і кольорових гам.

Види і конструктивні особливості

За формою виконання світлодіодні панелі бувають:

  • Круглі.
  • Квадратні.
  • Прямокутні.

Габаритні розміри панелей бувають найрізноманітніші, середня їх товщина складає 14 мм. Низькі стелі приміщення не відбиваються на якості світла такими панелями, так як вони можуть візуально піднімати стелю через матового розсіює світіння.

Фіксувати тонкі панелі різної потужності і різних колірних відтінків можна легко в накладному і підвісному положенні. При цьому можна поєднувати їх з установкою точкових світильників. На гіпсокартонні стелі такі панелі від zyabkin.com.ua також легко монтуються.

Кожна з трьох форм панелей знаходить своє застосування в залежності від дизайну приміщення. Пристрої всіх форм панелей практично однакові, за винятком конфігурації.

Використання панелей зі світлодіодами є зручним і правильним рішенням, тому що вони задовольняють вимогам функціональності, якості і сучасного стилю освітлення.

При підборі освітлення новозбудованих офісів і комерційних приміщень, де економність витрачання коштів стоїть на першому місці, вибирають панелі. Найчастіше такий вибір є необхідністю. Такі панелі є оригінальним варіантом декорації приміщення, надання йому унікального дизайну, прикраси інтер'єру.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99