Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати хороше насіння для газону?

Автор: Vladislav
19.10.2017 21:48

Більшість городників і жителів дач, жадають зробити привабливий, всім на заздрість газон. У теорії цей процес дуже простий, але в практичних умовах все обертається набагато складніше. Юні «Ґрінкіпери» (це люди, які доглядають за газоном) повинні навчитися підбирати добре насіння для газону. У наш час у продажу його дуже і дуже багато.

Газон - справжня і велика екологічна система, яка живе за своїми встановленим законам. Як тільки ви засіє суміш бобових і злакових трав, культурні насіння тут же почнуть воювати з бур'янами за свою територію. У більшості випадків рослини, які ростуть швидше, забирають практично весь простір у власних партнерів.

Дуже шкода, але стороною яка залишиться в програші нерідко є якраз культурні трави. Все це завдяки тому що бур'ян невимогливий, а до того ж дуже витривалий і добре витримує погані атмосферні умови. До речі купити насіння поштою можна в інтернет магазині semena.in.ua за вигідними цінами, можна купити оптом насіння овочевих та квіткових культур, саджанці, рослини.

Щоб штучно допомогти травосмеси перед бур'янами, необхідно спеціальним чином провести обробку насіння для газону куди ви хочете посадити злакові рослини. Наприклад, є процедура дражування. Це нанесення оболонки на кожне зернятко, куди входять добрива і ростові стимулятори. Сенс цієї дії в тому, що після посіву, все насіння спеціальної травосмеси з невибагливих рослин адресно отримують потрібні високопоживні речовини. Просте добриво для посіву малоефективно на увазі того, що одночасно з насінням культурних рослин отримують добрива бур'яни.

Ефект від застосування дражированная насіння добре можна бачити на не дуже родючому ґрунті. Тут бур'яни повільно ростуть від спеціальної травосмеси з невибагливих рослин, що не пригнічуючи її. До того ж, дуже важливо, що птахи не цікавляться насінням, що знаходяться в оболонці.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви почерпнули для себе багато нового і корисного, а також дізналися більше про насіння для газону та особливості його вибору. Очікуйте на нові публікації вже зовсім скоро!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99