Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Способи заробітку в сфері обміну електронних грошей

Автор: Vladislav
19.10.2017 21:01

У сферах нашого інтернету ще зовсім недавно не існувало великої різноманітності електронних валют. Досить часто при користуванні різними платіжними системами багато стикаються з проблемою переказу коштів між системами. Цим скористалися люди, які почали надавати послуги в сфері обміну валют, при цьому отримуючи певний дохід.

У сучасному світі існують різні способи, які дозволяють отримати дохід в сфері обміну електронних фінансів. Вони включають в себе:

  • • участь в партнерській програмі офіційних пунктів обміну,
  • • відкриття власного пункту обміну,
  • • вклади під відсотки.

Перший спосіб підходить категорії людей, що має власний ресурс в інтернеті, сайт або блог, що володіють хорошою репутацією і мають часту відвідуваність. За допомогою такого варіанту можливе отримання відсотків від здійснюваних операцій. Другий вид заробітку на обміні є досить складним і вимагає певних зусиль, які виражаються в як в фінансових, так і тимчасових витратах. Створити власний обмінник є під силу досить досвідченим підприємцям. В будь-якому випадку вас повинні цікавити новости экономики, щоб ви завжди могли бути в курсі.

Попит на такий пункт обміну валют буде обумовлений в тому випадку, якщо обмін буде здійснюватися за привабливим курсом, можливо трохи нижче офіційного. Також існує можливість обміну віртуальних грошей на реальні. У великих населених пунктах існують пункти обміну, які надають такого роду послуги. Наступний спосіб заробітку заслуговує певної уваги, так як можливість заробити на різниці валют цілком реальна. Варто розглянути його більш детально. Такий вид заробітку можливий без застосування перших двох способів.

Тут існує можливість придбання валюти за одним курсом і її продаж по іншому, більш високому. Здається, що такий спосіб досить простий, але на ділі це не зовсім так. Для отримання прибуток за допомогою такого способу потрібно регулярно і уважно відстежувати котирування валют. У разі, коли курс долара значно падає, необхідно перевести гривні в іноземну валюту, при цьому варто мати на увазі розміри комісії.

При подальшому зростанні курсу долара варто обміняти його на гривні. При цьому з'являється можливість отримати певний дохід. Для того щоб отримувати істотний прибуток при такому способі необхідні серйозні вкладення і копітка робота. Без таких значущих складових домогтися успішних результатів практично неможливо.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99