Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як правильно вибрати хостинг для сайту?

Автор: Vladislav
19.10.2017 19:57

На сьогоднішній день багато хто створює сайти, оскільки це хороша можливість залучити цільову аудиторію: в інтернет-магазин, на інформаційний сайт або новинний блог. Якщо ви прийняли рішення створити сайт, то виникає питання про вибір хостингу. Можна, звичайно, вибрати безкоштовний хостинг, але він має ряд незручностей. Для серйозного проекту буде потрібно платний хостинг. При цьому хочеться вибрати такий, щоб в ньому поєднувалися гарна якість роботи, оптимальна хостинг ціна і швидке реагування технічної підтримки при виникненні проблем.

 

Як зробити правильний вибір хостингу?

При вирішенні створити сайт ви почнете пошуки гарного хостингу, причому ця процедура не з простих. Щоб обраний хостинг відповідав усім вашим побажанням, слід вибирати такий, який підійде саме для вашого сайту.

Ці поради допоможуть вим зробити правильний вибір хостингу для вашого веб ресурсу:

* Вибираємо місце розташування.

Найкраще вибирати хостинг від ГіперХост, розміщений в тій країні, в якій буде працювати ваш сайт або блог, оскільки пошукові системи визначають запити по розташуванню сервера. Крім того, від цього буде залежати забезпечення швидкої роботи вашого ресурсу.

* Розміри і тривалість роботи хостингової компанії.

Не варто вибирати занадто мале підприємство, оскільки є ризик, що воно може швидко зникнути. Якщо вибрати дуже велику компанію, то техпідтримка може також не надто швидко відповідати через свою надмірну завантаженість.

* Не варто купувати занадто дешевий хостинг, є ймовірність, що і послуги будуть надаватися не дуже якісно.

* Вивчаємо ціни в тарифному плані.

Коли ви визначитеся з вибором хостингу, вивчіть запропоновані тарифні плани і підберіть найбільш підходящий для вас.

* Перевіряємо роботу технічної підтримки.

Деякі компанії надають хостинг на два тижні безкоштовно. За цей час ви зможете оцінити роботу не тільки хостингу, але і техпідтримки. Задайте їй ваші запитання і подивіться на те, як швидко вам відповідатимуть, на якість відповідей і допомоги в роботі.

* Складаємо договір на надання послуг.

Купуючи VPS хостинг тут, найкраще укласти договір з компанією, оскільки при втраті будь-яких даних, буде нелегко довести щось. Крім того, в договорі буде вказана наявність будь-яких додаткових внесків за непередбачені вами послуги.

Таким чином, якщо ви скористаєтеся нашими порадами, то зможете зробити правильний вибір хостингу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99