Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Якісне та швидке вантажне перевезення: переваги професійного мувінгу

Автор: Vladislav
12.10.2017 23:16

Переїзд – це завжди клопітка справа, але в залежності від деяких факторів може стати як приємною справою, так і затяжним процесом. Якщо Вам по душі перший варіант, то мувінгова компанія - саме те, що необхідно.

 

Мувінгова компанія пропонує свої послуги недорого та в сучасному виконанні. Неварто більше хвилюватись, в якому вигляді Ваші речі приїдуть на нове місце, кого попрохати про допомогу в перевезенні речей та де знайти автомобіль, щоб все влізло та не довелось їздити декілька раз. Цю справу Ви сміливо можете перекласти на плечі профі.

У «УРА! Переїзд» Ви можете замовити будь-яке перевезення вантажів у Львові, починаючи з дивана і закінчуючи повним переїздом всіх меблів у квартирі. Під час перевезення вантаж буде в цілковитій безпеці.

Основними перевагами, якими відзначається компанія:

  • Швидкість перевезення та простий процес співпраці;
  • Робота 24/7;
  • Приймання замовлень від компаній та особистого характеру;
  • Безперешкодне перевезення по Львову та області;
  • Наявність власного автопарку;
  • В штаті лише професійні вантажники, котрі знають свою справу;
  • Працівники власноруч демонтують меблі та перед перевезенням та монтажем на новому місці.

Львів – це місто, яке своєю архітектурою давно став частиною Європи. Тому і ми дотримуючись європейських стандартів пропонуємо Вам тільки якісні перевезення та стежимо навіть за найдрібнішими деталями задля збереження речей. В основу нашого сервісу покладено швидкість та якісь праці від наших співробітників. Переїзд – це завжди кропіткий процес, котрий не пробачає помилок. Тому ми самостійно контролюємо весь процес від початку до його завершення: завантаження, перевезення, якщо є необхідність то збирання на новому місці меблів та техніки, щоб жодна річ не була пошкоджена, або ще гірше зламана.

Для того, щоб якісно перевозити речі необхідний відповідний автомобіль, в який точно все заплановане поміститься. Для вибору надано п’ять груп автомобілів в автопарку, котрі з легкістю задовольнять Ваші потреби:

  • Міні-вен, який може перевезти до 650 кг та об’ємом до 1,5 м³;
  • Бус – до 2 тонн та вміщує до 10 м³;
  • Бус із вантажним кузовом до 4 тонн та до 18 м³;
  • Вантажівка – до 8 тонн та 25-45 м³;
  • Вантажівка з гідгобортом – до 8 тонн, 25-45 м³.

Перевезення вантажів таким чином доступні кожному, тому що ми пропонуємо низькі ціни та діє постійна система знижок. Орендувати автомобіль можна від 100 до 350 грн/год, а оплата наших професіональних вантажників складає всього 80 грн/год. Щоб зробити Ваш переїзд ще більш зручним, пропонуємо три пакети послуг:

  1. Тариф “Економ” – менеджер нашої компанії особисто приїздить до Вас для оцінки обсягу роботи та проконсультує щодо вибору автомобіля та вартості послуг;
  2. “Базовий”: до всього вище переліченого ще додається запакування, розпакування та знижки 20% на пакувальній матеріал;
  3. В пакет “Еліт” додано демонтаж та монтаж і знижка на пакувальний матеріал 40%.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99