Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Охорона праці: програма виробничого контролю

Автор: Vladislav
04.10.2017 22:41

Здійснення цієї діяльності починається з розробки програми виробничого контролю - документа, який містить перелік заходів, спрямованих на дотримання вимог відповідних законодавчих актів, із зазначенням відповідальних осіб і термінів виконання. У тому числі перевірку освітлення, вібрації, шуму, якості повітря, показників електромагнітних полів та інших факторів, характерних конкретного виробництва. Така програма є обов'язковою для будь-якого підприємства. Вона складається без обмеження терміну дії, а необхідні зміни в неї вносяться кожен раз, коли змінюється одна з таких умов:

  • вид діяльності організації;
  • технологія виробництва;
  • використовувані матеріали.

До речі, ви можете дізнатися подробнее про сервис на сайті yclients.com просто зараз та отримати всю необхідну інформацію.

В навчальних планах багатьох вищих навчальних закладів передбачено проходження студентами практики з охорони праці на промислових підприємствах. Показово, що для того, щоб студенти змогли при цьому скласти якісний звіт по виробничій практиці, відділ охорони праці, як правило, надає своїм практикантам саме програму виробничого контролю, так як грамотно складена програма охоплює всі необхідні аспекти в цій області.

Хто здійснює контроль на підприємстві

Розробка програми контролю вимагає певних знань з охорони праці, гігієни та санітарії, а також знання специфіки виробництва. Тому така робота повинна виконуватися фахівцями в цих областях або працівниками, які пройшли спеціальну підготовку. Відповідно, на великих підприємствах програму зазвичай розробляють співробітники відділу охорони праці, а невеликі організації часто залучають для цієї мети спеціальні фірми.

Для визначення відповідності умов праці на кожному робочому місці вимогам охорони праці роботодавець повинен організувати перевірку стану цих умов на робочих місцях. Для цього перед початком роботи керівник робіт на конкретній ділянці зобов'язаний перевірити устаткування, роботу спеціальних пристроїв, місця роботи, переконатися в повній їх справності і безпеки та забезпечити нагляд за їх належним станом під час роботи. Вноситься ця інформація в спеціальний журнал виробничого контролю на небезпечному виробничому об'єкті (СПО).

Для проведення вимірів і спостереження за рівнем впливу шкідливих або небезпечних виробничих факторів на здоров'я працівників у великих і середніх підприємствах можуть створюватися власні сертифіковані лабораторії, а в більш дрібних організаціях така робота може виконуватися на підставі договорів, укладених зі спеціалізованими організаціями.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99