Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Електромобілі - їхні основні переваги

Автор: Vladislav
28.09.2017 20:02

Електромобіль - нова концепція в автомобільному світі, хоча зачатки технологій зі створення таких авто з'явилося ще раніше, ніж автомобілі з ДВС. Так, кілька електромобілів були розроблені ще в кінці 19 століття. Зараз ми розповімо вам, що таке електромобіль, про переваги і недоліки.

Зверніть увагу, що на сайті ecolease ви можете придбати електромобілі в лізинг на вигідних умовах вже сьогодні!

Трохи про електромобілі

Сучасні авто з електричним «серцем» виглядають дуже стильно, не поступаючись в дизайні традиційному транспорту, що працює на звичайному паливі. Ви можете поглянути на спорткар Tesla, і всі упередження про електромобілі відпадуть в цю ж мить - машина чудова не тільки зовні, але і зсередини.

На сьогоднішній день електрокари є успішні комерційні моделі. Так, наприклад, кількість проданих гібридів Toyota Prius, який реалізують в 40 країнах світу, перевалило за 1 мільйон. Дуже багато пересідають за кермо електромобіля через те, що звичайні машини з ДВС викидають з атмосферу масу шкідливих речовин, які постійно забруднюють її, отруюють людей і природу. А ось електромобілі допомагають знизити рівень шкідливого впливу транспорту, їх використання вважається великим ривком у напрямку до «зеленого» способу життя. Однак до покупки електромобілі потрібно вивчити його переваги і недоліки.

Найвідоміші переваги електромобілів

Найголовніший плюс таких машин - скорочення витрат на утримання авто. Незважаючи на те, що вартість нафти значно впала в порівнянні з минулими роками, ціна бензину залишається досить високою, вносячи чималий внесок з розтрату сімейного бюджету. Рахунок за електроенергію, витрачену на зарядку акумулятора, вийде значно менше.

Другий важливий плюс - зниження рівня забруднення навколишнього середовища. Працюючий двигун не виділяє шкідливих речовин і не забруднює навколишнє середовище. Ще одним плюсом таких авто можна назвати низький рівень шуму - електродвигун здатний забезпечити досить тихий разног, даючи велике прискорення. Єдино, що буде чутно в салоні автомобіля - шум коліс об асфальт, оскільки робота двигуна непомітна.

Звичайно ж, варто поговорити і про безпеку, яка є важливим критерієм для будь-якого водія. Електромобілі досить безпечні, оскільки проходять креш-тести, як і будь-який інший автотранспорт. Наприклад, в разі аварії спрацюють подушки безпеки, датчики зіткнення відразу вимкнуть акумулятор - автомобіль зупинитися. Така система дозволить знизити ймовірність отримання серйозних каліцтв при зіткненні на дорогах.

Окремо потрібно поговорити про вартість таких авто. Пройшли часу, коли на придбання одного електрокара доводилося витрачати величезні кошти. Сучасні моделі коштують досить дешево, хоча, звичайно, все залежить від фірми-виробника і оснащеності машини. На зниження витрат впливає і те, що електромобілі мають більш низьку вартість ремонту і обслуговування. Машина з електричним двигуном не вимагає мастила, і її не потрібно постійно возити на ТЗ для перевірки.

Завдяки цим перевагам популярність електрокарів стає дедалі більше - випуском таких машин займаються найвідоміші компанії, щороку розробляючи все нові і нові моделі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99