Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


А чи потрібна питна природна вода в офісі?

Автор: Vladislav
21.09.2017 21:18

Багато провідних компаній в різних галузях бізнесу всіляко розширюють соціальний пакет працівників: доставляють обіди в офіси, оснащують зручні зони для відпочинку, забезпечують трансфер працівників в офіс і додому. Словом, роблять роботу в офісі для співробітників максимально комфортною. Адже це підвищує лояльність працівників та покращує продуктивність праці.

А чи потрібна питна природна вода в офісі?

Одним з кращих рішень для підвищення комфорту в офісі є питна вода, яку доставляють компанії-постачальники на замовлення або за укладеним договором. Наявність кулера в офісі вирішує масу проблем: забезпечує співробітників чистою водою протягом робочого дня, дозволяє готувати каву або чай без відриву від робочого місця. Крім того, смак напоїв, приготованих на чистій природній воді, значно краще.
Питна вода з доставкою в офіс це недороге і ефективне рішення проблем, пов'язаних з турботою про працівників. По-перше, тільки чиста вода, збагачена природними мінералами, підтримує здоров'я і продуктивність працівника на високому рівні. А значить, і бізнес розвивається, і прибуток компанії зростає. По-друге, кожен керівник зацікавлений, щоб співробітники не покидали робоче місце в обідню перерву. Чиста вода в кулерах дозволяє готувати підбадьорливий кави або чай, не залишаючи офісу. Крім того, партнери та клієнти завжди будуть раді випити чашечку кави на діловій зустрічі. Це вже стало частиною бізнес-етикету.

Зверніть увагу, що kievvoda достававляє очищену воду по Києву безкоштовно в день замовлення.

Доставка питної та природної води в офіс має ряд незаперечних переваг перед самостійною закупівлею бутлів і застосуванням фільтрів:

  • Не потрібно переживати про наявність необхідного кількість води в офісі, так як кур'єри компанії-постачальника привезуть запланований обсяг точно в терміни. До того ж в будь-який момент можна замовити воду по телефону.
  • Більше не потрібно тягати важкі 19-літрові бутлі з водою на поверхи. Співробітники нашої компанії самі доставлять тару в вказане вами місце.
  • У порівнянні з покупкою і обслуговуванням фільтра, доставка води в бутлях обходиться дешевше.
  • Економія часу і сил. Замовлення води в офіс по телефону або через форму онлайн-заявки можна виконати протягом 3-5 хвилин. Це значно економить час на поїздку в магазин, стояння в чергах і підйом тари на поверх.
  • Якість і гарантія. Питна вода - це високоякісний продукт, який проходить кілька стадій очищення. Крім того, ми поставляємо і природну воду, добуту в артезіанських свердловинах. Вся продукція має сертифікати відповідності.

Питна вода з доставкою в офіс це послуга приносить ще одну істотну користь компанії і керівництву -благодарность співробітників, яка виражається в продуктивній роботі і лояльне ставлення до начальства. Єдиний дружний колектив дуже потрібен бізнесу, який націлений на великий прибуток і успіх!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99