Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види мікропозик і їх особливості

Автор: Vladislav
20.09.2017 16:17

Культура кредитування має тривалу історію. З появою перших грошей так склалося, що у кого-то їх більше, а у кого-то їх менше. Ті, у кого їх більше, не бажають ділитися в силу особливостей людської природи, що, в принципі, нормально. Зате вони можуть їх позичити. Це альтруїстична угода. А ось коли за таку послугу стягується певний відсоток, то така угода вже є вигідною. Альтруїстів зараз навіть серед друзів і родичів не завжди знайдеш, тому для вирішення існуючих фінансових проблем доводиться звертатися до послуг спеціальних фінансових установ - банків і кредитних організацій на кшталт тієї.

Поняття мікропозик

Часто люди беруть гроші в кредит виключно на споживчі потреби. Зрозуміло, що це далеко не найбільші суми, тому на цьому терені з'явилися спеціальні мікрофінансові організації, які часом дозволяють навіть взяти кредит (мікропозику) за допомогою Інтернету. Одна з таких організацій представлена ​​на сайті http://ali-coupons.net/store/soscredit/ Мікропозики, що надаються такими організаціями в експрес-режимі, користуються хорошим попитом у населення. В принципі, це один з небагатьох доступних методів отримання грошей в складній ситуації, причому часто узгодження кредиту в МФО відбувається значно швидше, ніж у банку.

Категорії мікропозик

Все мікропозики можна розділити на дві категорії. До першої категорії відносяться ті мікропозики, які видаються готівкою. Для їх отримання потенційному позичальникові потрібно виділити свій дорогоцінний час, відвідати офіс кредитного агентства, заповнити деякі документи і протягом півгодини чекати оформлення заявки. У більшості випадків достатньо пред'явити лише посвідчення особи.

Друга категорія - це мікропозики онлайн. І ця категорія має набагато більшу кількість переваг перед першою категорією. По-перше, позичальникові нікуди не потрібно виходити - потрібно мати лише комп'ютер з доступом в Інтернет. По-друге, час, витрачений на процедуру оформлення кредиту, істотно скорочується - достатньо 5-10 хвилин. По-третє, гроші надходять на банківську карту, а нею можна розплатитися прямо в Інтернеті. Тобто ясно, що мікропозики через Інтернет мають здатний більше переваг, ніж стандартне відвідування банків або кредитних агентств. Тому в разі фінансового форс-мажору скористатися краще саме цим способом.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99