Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види сувенірної продукції

Автор: Vladislav
02.09.2017 18:02

Багато компаній в якості рекламного носія використовують сувенірну продукцію.

 

Така продукція може являти собою предмет або ж набір предметів, на які нанесені емблеми фірмового стилю. Такі сувеніри призначаються для клієнтів і партнерів.

Сувенірна продукція може входити в будь-яку категорію товарів, а фірмова емблема може бути нанесена за допомогою всіляких технологій. Це може бути посуд, тоді послуги друку на кружках з кераміки тут, канцелярське приладдя, календарі, брелоки і т.д. Продукція повинна бути функціональною, тому що в противному випадку її просто не будуть використовувати і незабаром забудуть. А її головним завданням є нагадування партнерам про існування фірми.

Слід також виділити той факт, що сувенір здатний підкреслювати імідж і статус компанії. Також сувенір показує, як компанія ставитися до своїх клієнтів і партнерів. Дешева і неякісна продукція може негативно відбитися на іміджі компанії. Багато керівників усвідомлюють, що економити на сувенірах не варто, так як вони є дуже важливим елементом. На сьогоднішній день можна вибрати досить різноманітну сувенірну продукцію, при цьому це може бути, як якась приємна і запам'ятовується дрібниця, так і дорогий статусний подарунок.

Що стосується корпоративних сувенірів, то тут слід виділити ручки, олівці, папки, календарі тощо. Даний вид продукції досить функціональний, недорогий і доречний скрізь. Таку продукцію не соромно подарувати співробітникам, клієнтам або партнерам.

Термосувеніри

До таких сувенірів відносять подарунки, які виготовляються зі спеціальних матеріалів, що реагують на зміни температури. Відомі гуртки, які змінюють колір і малюнок, коли в них наливають гарячу воду. Також є і футболки, на яких з'являється малюнок при попаданні сонячного світла.

Велику популярність має ігрова сувенірна продукція. До цього списку входять шахи, нарди, шашки, дартс і т.д.

Тематичні сувеніри

Сюди входять сувеніри, які дарує компанія до якогось свята, наприклад 8 березня і т.д.

VIP сувеніри

Даний вид сувенірної продукції призначається для осіб особливої ​​важливості. Її не соромно вручати директорам великих підприємств. На таких сувенірах економити не можна, адже вони повинні підкреслювати ваш статус і статус тієї важливої ​​особи, якій він призначається.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99