Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо брати мікропозики і чим вони вигідні?

Автор: Vladislav
29.08.2017 16:38

Сьогодні мікропозики користуються популярністю у багатьох споживачів. За статистикою, близько 75% позичальників беруть гроші тоді, коли стикаються з певними фінансовими труднощами і кошти потрібні терміново. 60% споживачів користуються мікропозик для оплати послуг ЖКГ, інших повсякденних витрат. Близько 15% споживачів користуються послугами МФО під час затримок зарплати. Ще стільки ж позичальників витрачають гроші на покупку ліків. Деякі споживачі не вміють порівнювати доходи з потребами. З цієї причини вони беруть гроші практично кожен місяць і вже через 1-2 тижні повертають їх, щоб знову звернутися за фінансовою підтримкою.

До речі, швидкі микрозаймы с 18 лет онлайн ви можете отримати на сайті kreditniyzaem.ru легко та на вигідних умовах!

Ситуації, коли гроші потрібні терміново, можуть виникнути у кожного. Звертатися в банк хочуть не всі. Це пов'язано як з необхідністю збору ряду документів, так і з тривалим очікуванням схвалення заявки. До того ж банки нерідко відмовляють у кредитуванні тим, хто не може підтвердити доходи.

Чому споживачі віддають перевагу мікропозикам?

Невеликі суми для більшості позичальників не є обтяжливими. Взявши 10-20 тисяч гривень, завжди можна віддати їх, погасивши відсотки.
Мікропозики дозволяють отримати потрібну суму максимально швидко. Вам не доведеться обдзвонювати всіх друзів і родичів, просити їх позичити вам гроші. Досить швидко заповнити заявку.

Мікропозик можна отримати навіть при негативній кредитної історії. Тоді, коли відмовляють всі банки, МФО готові піти вам назустріч і надати гроші тут і зараз.

Основні переваги мікропозик

Гроші видаються швидко (як правило, протягом всього 15 хвилин).

Вам необхідно представити тільки один документ (паспорт). Вам не доведеться збирати довідки, підтверджуючи доходи, шукати поручителів. МФО НЕ буде тривалий час перевіряти вашу кредитну історію.

Мікропозики можна отримати як готівкою, так і переказом на карту, навіть на електронний гаманець. Це дозволяє розпоряджатися грошима так, як ви захочете.

Погашення позики здійснюється швидко і просто. Досить дізнатися лише способи, які пропонуються в конкретній МФО. Зазвичай платіж є одноразовим, проводиться в кінці терміну дії позики.

Відсотки по позиці не є занадто великими. Швидко повертаючи гроші, не допускаючи прострочень платежу, ви не переплачуєте.

Ще однією перевагою мікропозик є те, що вони досить прозорі. Представники МФО готові відповісти на всі ваші запитання. Вони розкажуть як про розмір платежів, так і про терміни погашення кредиту, і ін. У банку ви отримаєте договір, в якому будуть прописані всі умови. Якщо ви прочитаєте не весь документ, то, швидше за все, зіткнетеся з додатковими комісіями.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99