Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Стабілізований мох

Автор: Vladislav
22.08.2017 17:42

В останні роки стабілізований мох став дуже популярним декоративним матеріалом. Натуральна природна зелена гамма і текстура моху привертають все більше число декораторів і дизайнерів, а відсутність необхідності догляду за ним дає можливість власникам інтер'єру додати в приміщення природні мотиви і створити лісове настрій без клопоту і додаткових витрат.

Що ж таке стабілізований мох? Яким він буває? Де його застосовують? Як доглядати? І як вибрати стабілізований мох? Відповідаємо на всі ці та інші питання в нашій статті по стабілізованому моху, а детальнішу інформацію дізнавайтеся на сайті http://fjord.com.ua/, на якому можна замовити таких мох прямо з Норвегії!

Що таке стабілізований мох?

Стабілізований мох - абсолютно натуральний мох, оброблений за спеціальною технологією. Натуральна рослина проходить спеціальну обробку, при якій природний сік заміщається розчином на основі гліцерину. Завдяки технології стабілізації мох зберігає м'якість, еластичність і пружність, як жива рослина на кілька років, не вимагає догляду, поливу і світла. При цьому, на вигляд не відрізняється від живого моху. Найчастіше стабілізований мох використовують для декору і озеленення приміщень.

Переваги стабілізованого моху

природний вид

Стабілізований мох зовні не відрізняється від живого, тому що це і є натуральні рослини, оброблені за особливою технологи.

довговічність

Стабілізований мох зберігає свій первозданний вигляд роками.

відсутність догляду

Стабілізовані рослини не вимагають догляду. Їм не потрібні вода, світло, підгодівля, їх не непотрібно підстригати або ще якимось чином доглядати. На відміну від натуральних рослин, стабілізовані не втратять пишності і не зів'януть від невідповідних умов утримання або неправильного догляду

краса

На відміну від натуральних рослин, стабілізовані не втратять пишності і не зів'януть від невідповідних умов утримання або неправильного догляду.

широкі можливості для експлуатації

Стабілізований мох має широкий спектр режимів експлуатації, їх можна встановлювати в темних приміщеннях і кімнатах з штучним освітленням.

індивідуальність

Стабілізований мох - матеріал, який дає широкі можливості для вертикального озеленення, створення арт-об'єктів і дерев практичний будь-якої форми і розміру за індивідуальним замовленням.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99