Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Проектування басейнів: три основних етапи

Автор: Vladislav
18.08.2017 12:05

Послуги з будівництва плавальних басейнів регулюється нормами ГОСТ залежно від типу басейну, його призначення і способів використання. Проектування басейнів в цьому випадку грає першочергову роль. Воно передбачає наявність проектної документації, яка повинна відповідати нормам проектування плавальних басейнів.

ДМВ-ПЛЮС проектирование под ключ повинно включати систему циркуляції і фільтрації води, а також вибір технологічного та додаткового обладнання. Зовнішніх мереж також приділяється належна увага. При проектуванні закритих басейнів враховуються особливості приміщення, в якому буде знаходитися басейн, а саме, розмір приміщення, висота фундаменту, електро- і водопостачання, вентиляція та кондиціонування повітря. Всі ці фактори відіграють важливу роль при виборі конструкції басейну в процесі його проектування. Проектування басейнів визначає не тільки вид об'єктів, але і багато інших характеристик, такі, як обсяг робіт, фінансові витрати і т.п.

Проектування басейнів передбачає три етапи: архітектурне проектування, розрахунок чаші басейну і конструювання елементів чаші. Архітектурне проектування передбачає складання ескізу, на якому відображається форма, розмір, глибина басейну, а також його місце розташування. Розрахунок чаші басейну - це виконання статичного розрахунку. Конструювання елементів чаші басейну - це вибір профілю басейну, який передбачає проектування несучих елементів, конструювання захисту, гідроізоляції і оздоблювального покриття. Ці етапи дуже важливі, тому що визначають подальший вибір обладнання та ізоляційних матеріалів. При будівництві плавальних басейнів дуже важливо зробити точний розрахунок залізобетонної конструкції басейну, так як від нього залежить довговічність басейну. Неточний розрахунок сприяє виникненню тріщин і деформацій чаші під впливом сильного тиску води.

Підготовка рециркуляционной системи - також важливий елемент проектування, від якого залежить циркуляція води в системі, її фільтрація та очищення, а також своєчасний відвід.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99