Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вигідно продати нерухомість?

Автор: Vladislav
14.08.2017 17:48

Якщо ви вирішили продати нерухомість самостійно, не вдаючись до послуг посередників, то повинні знати, що це процес досить трудомісткий і нелегкий. У разі помилки є ризик втратити деяку суму грошей. Продаж нерухомості в Луцьку та інших містах цілком можливий без допомоги ріелтора, потрібно всього лише дотримуватися порад, і тоді ваша угода буде успішною.

 

Як грамотно здійснити продаж нерухомості?

Для початку визначте вартість нерухомості, що продається, для цього візьміть кілька журналів з продажу будинків і прикиньте середню вартість вашої квартири. Тут не варто поспішати, для початку поставте ціну нижчу за середню, щоб викликати інтерес у потенційних покупців.

До речі, якщо вас цікавить недвижимость Луцк, ви можете перейти на сайт dom.lt.ua, на якому є велика кількість цікавих оголошень, які стосуються нерухомості. А також ви можете подати своє оголошення, якщо маєте бажання щось продати чи здати в оренду.

Наведіть порядок у документації, у вас не повинно бути ніяких боргів і невирішених питань, це може бути як незаконне перепланування квартири, так і відсутність свідоцтва про її реєстрацію. Все це призведе в подальшому до втрати покупців і зайвої витрати грошей на швидке оформлення документів.

Активно рекламуйте вашу нерухомість: розмістіть оголошення в інтернеті з фотографіями квартири або будинку, подайте статтю в місцеву газету, ефект від такої реклами не змусить себе чекати.

Знайдіть людину, яка перевірить правильність зібраного пакету документів і допоможе оформити договір купівлі-продажу. Тут, звичайно, краще за все звернутися за допомогою до фахівців, щоб уникнути проблем.

Продумайте порядок передачі грошей за нерухомість, в більшості випадків вноситься передоплата перед підписанням договору, а потім виплачується решта суми.

Будьте уважні при оформленні угоди, і перед продажем проконсультуйтеся у юриста, щоб убезпечити себе від шахраїв.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99