Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Основні особливості і переваги світлодіодних вивісок

Автор: Vladislav
11.08.2017 17:19

Світлодіодні вивіски є одним з найбільш часто використовуваних елементів зовнішньої реклами. Такий виріб може бути оформлено в повній відповідності з вимогами замовника та стати справжньою візитною карткою, що повідомляє перехожим про пропоновані власником товари і послуги. На сьогоднішній день спеціалізовані компанії пропонують виготовлення найрізноманітніших вивісок з використанням різних світлодіодних елементів.

Основні види світлодіодних вивісок

Найчастіше світлодіодні вивіски виготовляються з застосуванням таких елементів:

  • Світлодіодних лінійок і шлейфів;
  • Стробоскопічних ламп;
  • Діодів і кластерів;
  • Світлодіодів класу X-LED;
  • Світлодіодних модулів.

Замовник може замовити вивіску з кольоровими і монохромними світлодіодами. Виробники пропонують вологозахищені вивіски і вироби без такого захисту, що дозволяє замовнику якісно оформляти рекламу в найрізноманітніших умовах.

До речі, ви можете замовити якісні светодиодные вывески на сайті ceha.com.ua за найвигіднішими цінами вже зараз!

За бажанням замовника вивіска може бути запрограмована на роботу в статичному і динамічних режимах, що дає відмінні можливості для розширення інформативності. Інформацію на вивісці можна робити миготливої, оформляти її у вигляді рядка, що біжить, застосовувати методи поперемінного світіння букв, зміни кольорів і т.д.

Переваги світлодіодної реклами

Сучасні світлодіодні вивіски мають ряд переваг. По-перше, яскравість світіння використовуваних при їх виготовленні елементів дуже висока, що робить рекламу чітко помітною навіть з великої відстані. По-друге, можливість динамічного оформлення вивіски дозволяє налаштовувати і здійснювати демонстрацію реклами так, як того хоче замовник.

Світлодіодні вивіски істотно зменшують навантаження на електромережу і знижують витрати на оплату рахунків, забезпечуючи максимально економне і раціональне використання енергії. Сучасні панелі можна підключати до різних джерел:

  • Звичайної електромережі;
  • Акумуляторної батареї;
  • Різноманітним електронним пристроям за допомогою USB-кабелю.

Світлодіоди набагато більш довговічні в порівнянні з неоновими лампами. Вони менш вимогливі в обслуговуванні і доставляють своєму власникові мінімум клопоту. На відміну від того ж неону світлодіоди майже не б'ються, що забезпечує велику довговічність панелі в цілому і скорочує витрати на рекламу.

Таким чином, світлодіодна реклама на сьогоднішній день є найбільш оптимальним і перспективним способом донести інформацію про компанію потенційним клієнтам. Світлодіоди складають жорстку конкуренцію неон і поступово витісняють їх з ринку, що ще раз підтверджує переваги таких виробів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99