Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Китайські автомобілі: плюси і мінуси

Автор: Vladislav
05.08.2017 11:40

За останні десять років китайські виробники добре попрацювали над удосконаленням своїх автомобілів. Китайські машини поступово завойовують все більше уваги у покупців і тим самим витісняють інших нових виробників з ринку продажів. Деякі марки автомобілів вже відомі у всьому світі і користуються великою популярністю.

Цілком зрозуміла така стрімка популярність на ці транспортні засоби, так як вони мають невисоку вартість. Тому більшість покупців віддають перевагу саме авто з Піднебесної. Адже не у всіх є достаток, щоб купувати машини відомих виробників.

Якщо говорити про китайців, то можна сміливо стверджувати, що ціна машини повністю відповідає її якісним характеристикам. Практично у всіх автомобілях є багато характеристики від брендових марок авто. І при всьому цьому вартість цієї продукції істотно відрізняється.

У чому плюси автомобілів з Китаю?

1. Прийнятна вартість для багатьох потенційних покупців. Кожному хочеться придбати машину, що має гарне оснащення, але не у всіх є достатня кількість грошей.

2. Своїм дизайном китайські автомобілі нічим не гірше іномарок. У зв'язку з цим, покупці залишаються задоволеними таким придбанням.

3. Варто відзначити також те, що китайці обдумали всі нюанси їзди по неякісному дорожньому полотну, тому на автомобілі можна пересуватися з повним відчуттям комфорту. Крім того, до палива у китайських авто теж немає якихось посилений вимог.

4. Оснащення машин з Китаю часом дивує. Адже в дешевих марках автомобілів зазвичай немає в наявності клімат-контролю, електрорегулювання фар і так далі. А в цих транспортних засобах чудові технічні показники.

Зауважимо, що на сайті восток партс ск ви можете придбати запчастини для Geely CK швидко та вигідно!

Мінуси китайських машин.

1. Якість збірки даних автомобілів далеко не найкраща. З цієї причини не можна стверджувати, що пересуватися на такому авто безпечно.

2. Не у всіх китайських моделях авто ходова частина в хорошому стані. Нерідко вузли агрегатів через невеликий період експлуатації потребують капітального ремонту.

3. Необхідно знати, що при оббивці салону китайського автомобіля зазвичай використовуються шкідливі для здоров'я матеріали. Все це може вплинути на автолюбителя ні з хорошого боку.

4. Якість електрообладнання китайців знаходиться під сумнівом. Не варто на нього сильно сподіватися.

5. Придбати деталі на машину з Піднебесної часом досить проблематично, оскільки магазинів з такою продукцією в місті дуже мало.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99