Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Види і особливості онлайн-кредитування

Автор: Vladislav
23.07.2017 16:15

Якщо раніше для того щоб отримати кредит, потрібно було йти в банк, подавати заявку, надавати документи про свою платоспроможність і чекати рішення кредитного комітету, то зараз все більше людей вважають за краще брати кредити в інтернеті. Взяти позику онлайн сьогодні може будь-який користувач інтернету, причому багато кредитних організацій видають гроші на карту в день відправлення заявки.

Що необхідно знати?

Онлайн кредитування на сьогоднішній день є дуже затребуваною послугою, тому в інтернеті можна знайти чимало віртуальних сервісів, які дозволяють зареєстрованим користувачам не тільки брати, але й видавати кредити. Також онлайн кредитуванням часто займаються інтернет-магазини, маючи в своєму розпорядженні тим самим людину придбати з розстрочкою і невеликою переплатою побутову або комп'ютерну техніку, меблі та інші товари.

Однак найбільшим попитом користуються кредитні організації, які пропонують оформити позику онлайн протягом декількох хвилин. Перевагою отримання онлайн кредитів в таких організаціях полягає в тому, що вони:

  • працюють без вихідних і цілодобово, тому розглядають заявки клієнтів навіть вночі;
  • пропонують просту процедуру видачі кредиту, як правило, досить просто заповнити невелику анкету;
  • протягом 15-30 хвилин приймають рішення про видачу кредиту і перераховують гроші на карту в той же день;
  • можуть видавати позику людям з поганою кредитною історією;
  • вимагають мінімальну кількість документів і видають невеликі кредити без довідок про доходи;
  • можуть перерахувати гроші на карту або видати їх готівкою за бажанням клієнта.

Багато кредитні організації спеціалізуються на видачі мікропозик (сумою до 20 доларів) на нетривалий термін. Однак такі кредити видаються під високий відсоток, який може доходити до 20% від суми кредиту в місяць. Є й такі організації, які видають кредити на побутові потреби і навіть на покупку автомобіля. Вони дозволяють отримати великі суми грошей на більш тривалий термін, але можуть вимагати відскановані копії паспортів, довідок про доходи та інших документів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99