Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Яке взуття можна вважати елітним?

Автор: Vladislav
19.07.2017 22:07

На чому грунтується думка про елітне взуття? В першу чергу, це гармонійне поєднання високої якості матеріалів, сучасного дизайну, а також ціни, яку не можна назвати низькою, адже вартість деяких пар ексклюзивного взуття доходить до декількох сотень тисяч євро. Жодна з сучасних модниць не упустить можливості стати власницею розкішної пари черевиків або чобіт, які відносяться до преміального сегменту товарів. Тому вони часто вибирають найпростіший і зручний спосіб це зробити - просто замовити елітне взуття на одному з офіційних сайтів або в інтернет-магазині.

Що відрізняє елітне взуття від звичайного

Більшість покупців не завжди помітять різницю між парою взуття люксового рівня і моделей, зшитих для широкого кола споживачів, які представлені на полицях великих торгових центрів. Елітне взуття, в першу чергу, відрізняє бездоганна якість індивідуального пошиття (яке можна замовити на сайті eagleye.kiev.ua) і увага до кожної деталі. Нерідко ексклюзивні моделі доповнюють декоративними елементами ручної роботи, яка, як відомо, цінується в рази вище фабричної. Важливим відмінністю елітного взуття вважається і її вартість. Так, ціни на пару преміальних босоніжок виробництва Італії стартують від 10-20 тисяч гривень. Ненабагато дешевше вони і обійдуться в період розпродажів, оскільки елітні бренди не поспішають різко знижувати ціни на свій товар з минулих колекцій.

Вигідно відрізняє елітне взуття від звичайної і її розкішний зовнішній вигляд, а також поєднання модних трендів і новинок взуттєвої моди, які знаходять своє відображення в зовнішньому оформленні такої пари ексклюзивного взуття. На багатьох фабриках, які належать люксовим брендам взуття світового рівня, давно відмовилися від конвеєрного способу випуску моделей, замінивши його повністю на ручну роботу. Адже саме в ній втілений весь талант і вміння майстра, що і робить таку пару своєрідним витвором мистецтва. Велику роль у створенні елітних моделей взуття грає і матеріал, з якого вона буде виготовлена. У таких випадках використовують не просто натуральну шкіру, а саме полотна матеріалу вищої градації якості. Причому для виготовлення преміальних моделей використовуються цільні шматки, які ідеально підходять для кожної конкретної моделі. Такий кропітка праця багатьох майстрів не може бути не оцінений по достоїнству, тому попит на ексклюзивне взуття у взуттєвій індустрії не падає ніколи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99