Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги кредиту під заставу нерухомості

Автор: Vladislav
15.07.2017 21:35

Ситуації, коли нам терміново необхідна велика сума грошей, виникає дуже часто. І далеко не завжди допомога близьких людей та людський капітал дозволяють вирішити нам нагальні питання з грошима в повній мірі. У таких випадках єдиним варіантом вирішення проблеми можна назвати звернення в банк з метою оформити там позику.

 

Велика кількість людей бояться в наш час брати кредити під заставу нерухомості, тому, що думають, що їх обдурять і відберуть житло. Багато хто припускає, що застава має на увазі зміну власника і їм доведеться оформляти свою нерухомість на кредитора. Насправді це не так. Позика під заставу сьогодні оформляється через юстицію.

Існує просте банківське кредитування, коли Ви надаєте в заставу свою нерухомість, будь то комерційну або некомерційну, запитуючи у фінустанови кредит на чітко задані цілі.

При цьому до Вас, як до позичальника, висуваються звичайні вимоги, такі як хороша кредитна історія, офіційні доходи, обов'язкова наявність поручителя і будь-якої іншої ліквідного майна і т.д. Термін погашення кредиту в банку може становити до 15 років, так само одним з переваг кредиту взятого в банку під заставу нерухомості, можна назвати невеликі відсотки, які доведеться доплатити.

З іншого боку, є і ломбардне кредитування під заставу квартири або будинку, коли одним тільки умовою отримання кредиту можна назвати наявність цього самого застави. Якщо раптом нерухомість з юридичної точки зору правильно оформлена і має задану ринкову вартість, тоді можна сміливо розраховувати на суму кредиту, близько 50-60% від її вартості.

При цьому немає взагалі будь-яких вимог до Вашого матеріальним становищем, наявністю поручителів і позитивної кредитної історії. Термін розгляду такої позики в основному займає не більше 2 робочих днів.

Яке взагалі нерухоме майно приймається в заставу? Підходить абсолютно будь-яка нерухомість: дача, будинок, квартира, земельна ділянка, офісні будівлі, торгові площі, а також складські приміщення. Найважливіше, щоб позичальник мав право власності на нерухомість. Нерухомість буде постійно залишатися вашою власністю, але якщо ви раптом не зможете виплатити кредит, то вона тоді перейде до кредитора.

Тому сьогодні кредитори беруть в заставу будинку і квартири, на які завжди є великий попит на ринку і які можна буде без проблем швидко продати, щоб повернути свої кошти. Багато людей сьогодні оформляють кредит під заставу свого нерухомого майна у приватного інвестора. При оформленні позики під заставу у такої особи

Вам тоді необхідний буде потрібен повний пакет документації на нерухомість і паспорт. Довідку про доходи надавати не доведеться. Також не доведеться приводити з собою поручителів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99