Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати ідеї для бізнесу?

Автор: Vladislav
15.07.2017 20:52

Початок своєї справи аж ніяк не якась непосильна задача, яка під силу лише геніям.

Багато людей мріють почати свій бізнес. Але, як правило, все завмирає на рівні мрій і мрій. Для багатьох стає непосильним завданням саме пошук ідеї. «Чим, власне, зайнятися?» Саме це питання стоїть для всіх, хто хоче спробувати себе на грунті бізнесу. І саме про цю нагальну проблему і піде мова в даній статті.

 

Перш за все варто відзначити, що початковий стартовий капітал для створення і розвитку бізнесу знадобиться. Адже в наш час практично неможливо реалізувати бізнес ідею без капіталу або інвесторів. Вам потрібно буде вибрати ідею, провести аналіз, вивчити ринок і створити конкурентний продукт або послугу. Всім іншим повинні займатися фахівці: бухгалтерія, фінанси, документація і все те, що не до снаги одній людині. Для початку може знадобитися купити юр адресу і зареєструвати компанію в державних органах, але ці бюрократичні процедури варто довірити фахівцям, які все зроблять за вас.

До речі, лучшие идеи для бизнеса и бизнес-планы ви можете знайти на сайті inask.ru просто зараз!

Труднощі вибору

Насправді, ідею можна знайти буквально на кожному кроці. Зрозуміло, краще і легше займатися саме тією областю, в якій ви розбираєтеся. В якій, можливо, ви навіть працювали якийсь час. В такому випадку ви вже будете інформовані про всі тонкощі даного підприємства. Знати, як говорити, про те, що до чого.

Але, насправді, це зовсім не обов'язково. Багато успішні бізнесмени займаються аж ніяк не тими областями, в які розбираються. Зовсім не обов'язково знати абсолютно все про те, чим торгуєш. Талановитий підприємець зможе зробити гроші на що завгодно. Головне мати чітке уявлення про свої бажання і про основи підприємницької справи. Зрозуміло, це буде під силу далеко не всім бажаючим. Але ту вже вам самим слід вирішити, чи хочете ви цим займати. Та й чи здатні.

Головною проблемою при відкритті своєї справи, та й взагалі при будь-якій діяльності, може з'явитися тільки лінь і неробство, і, звичайно ж, страх. Саме подолання цих абсолютно шкідливих якостей і є першочерговим завданням. Без волі і бажання неможливо жодне успішне підприємство.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99