Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Застосування маслопресу у виробництві

Автор: Vladislav
09.07.2017 15:47

Споживання різних видів рослинного масла постійно збільшується. Щоб задовольнити попит, застосовується високопродуктивна переробна техніка. Для ріпаку, льону, а також інших олійних структур застосовується маслопрес.

Що таке маслопрес?

Олійний прес - це обладнання для виробництва масла методом пресування вихідної сировини. Найвідомішим продуктом, який виходить за допомогою олійниці, є соняшникова олія. Однак спектр експлуатації такого обладнання набагато ширше. Його застосовують також для сої, гірчиці та інших культур. Сучасне обладнання буває:

  • Попереднього віджиму.
  • Остаточної обробки.

Вибір технології залежить від необхідного результату і властивостей вихідної сировини. Віджимання масла здійснюється за чітко регламентованою технологією. Він може відбуватися із застосуванням різних технік. Устаткування, яке ви можете придбати на сайті kijko.com.ua, виконує такі операції:

  • холодний віджим
  • гаряче пресування
  • змішана обробка.

Спочатку зерно готують. Це дозволяє домогтися максимальної продуктивності олійниці. Далі, маса надходить в зеерную камеру в чітко встановленій кількості. Шнековий вал впливає на зерна. Завдяки цьому, внизу установки збирається масло. Воно надходить в резервуар. Для подальшої переробки придатне як масло, так і макуха.

Переваги застосування маслопреса

Залежно від обсягів виробництва можна придбати маслопрес різної продуктивності. Вартість такого обладнання залежить від комплектації і вироблення готової продукції.

Для приватного застосування можна вибрати міні-олійний. Його продуктивність дорівнює 30-40 кг масла в годину. Потужність досягає 4 кВт.
Великі виробництва можуть придбати техніку, здатну видавати до 200 кг продукції на годину. Потужність подібного обладнання варіюється від 7,5 до 11 кВт на годину. Це дозволяє задовольнити потреби в масляній продукції навіть дуже великих виробництв.

Якісне маслобойное обладнання видає на виході 36-40% масла від загальної маси сировини. Широкий спектр оброблюваних культур робить їх придатними практично на будь-якому профільному виробництві.

Висока якість готової продукції, а також велика продуктивність обладнання є головними перевагами представлених агрегатів. Вони дозволяють значно знизити фізичні навантаження працівників підприємства, при виготовленні всіх видів масла. Витрати компанії знижуються, а дохід в результаті застосування нових одиниць техніки збільшується. Тому представлене обладнання вигідно в усіх відношеннях.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99