Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Який спосіб для переказу грошей найкращий

Автор: Vladislav
27.05.2017 17:31

Тепер людям не обов'язково зберігати готівкові гроші вдома або при першій же необхідності знімати їх з банківського рахунку. Для того щоб знімати і переводити гроші в будь-який комфортний момент, людині варто лише мати пластикову банківську карту і доступ до всесвітньої мережі. Але способів переказу грошових коштів існує дуже багато і як зробити грошовий переказ кожним з методів варто розглянути ближче.

 

Які способи грошових переказів існують

Переказувати гроші можна між різними банківськими рахунками і картами, на мобільні рахунки або електронні гаманці. Кожен із способів перекладу має свої відмінні риси, але є дієвим.

Для виконання грошового переказу будь-якого типу можна користуватися такими способами:

  • Переклад через власний профіль на сайті банку в інтернеті.
  • Поштовий електронний переказ грошей.
  • Переклад через термінал свого чи чужого банку.
  • Переказ грошей в касі найближчого банківського відділення.

Виконувати грошові перекази через інтернет можна досить просто і комфортно. Для цього знадобитися всього лише кілька міну і стабільне підключення до всесвітньої мережі. Якщо у людини немає можливості підключення до інтернету, він може зробити переказ через стандартний термінал. Можна перевести гроші іншій людині, користуючись послугами поштового або банківського відділення, але це не завжди комфортно.

Який спосіб для переказу найкращий

Є кілька видів грошового переказу і кожен з них має свої позитивні, а ще негативні сторони. Як зробити грошовий переказ у банку, на пошті, через інтернет або банкомат знають всі, але не всім відомо який саме спосіб із зазначених буде найбільш швидким і комфортним.

Найкраще виконувати грошовий переказ через інтернет. Позитивними сторонами такого процесу можна вважати:

  • відсутність необхідності у людини виходити з дому;
  • практично миттєвий переказ грошей;
  • можна виконувати різні типи банківських переказів грошей - на рахунку, карти, електронні гаманці, мобільні карти;
  • комісія є мінімальною або повністю відсутній.

Грошовий переказ через інтернет можна зробити в декілька кліків. Для цього досить увійти у всесвітню мережу, авторизуватися на сайті банку, вибрати потрібну операцію і ввести реквізити одержувача.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99