Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


У чому особливість розвиваючих іграшок?

Автор: Vladislav
27.05.2017 17:20

З самого раннього дитинства дитина починає розвиватися - пізнавати світ і себе в ньому. В цьому велику допомогу нададуть розвиваючі іграшки. Що ж це таке і які їхні функції? Все більшою популярністю користуються серед батьків іграшки, які отримали назву «розвиваючих». Це можуть бути і м'які іграшки, і ляльки, і всілякі набори, є навіть спеціально оснащені брязкальця.

Таким чином, для дитини будь-якого віку знайдеться відповідний варіант, важливо тільки визначитися з тим, які саме якості та навички ви хочете розвинути у малюка. Спрямувань у розвиваючих іграшок багато - одні розвивають зорову пам'ять, інші тактильну, треті можуть навчити ходити або говорити, читати, шнурувати черевики і масі інших не менш корисних речей.

У розряд «розвиваючих» потрапляють найрізноманітніші іграшки - набори для вирощування кристалів, дитячі телескопи, музичні та співаючі іграшки, інтерактивні іграшки. Для малюків призначені розвиваючі килимки, для дітей старшого віку - головоломки, мозаїки, конструктори-лабіринти, м'які, магнітні та електронні конструктори, конструктори типу лего.

До речі, на сайті kidsstore.com.ua ви можете придбати якісні та цікаві іграшки для вашої дитини за найвигіднішими цінами.

Є деякі нюанси, які необхідно врахувати при покупці іграшки. Вибираючи для своєї дитини розвиваючу іграшку, слід, перш за все, прийняти до уваги його вік - не варто купувати трирічному малюкові іграшку, призначену для дитини п'яти років. Швидше за все, малюк вважатиме завдання, яке поставить перед ним ця розвиваюча іграшка, нездійсненним і втратить будь-який інтерес до гри. Слід також орієнтуватися на захоплення і переваги дитини - якщо він з цікавістю розглядає зоряне небо, цікавиться небесними тілами, купіть йому телескоп. Якщо ж малюкові цікаві різні моделі машин, будівель, кораблів - більш відповідним буде конструктор лего.

Є діти, які з захопленням складають кубики, а інші здатні годинами грати з ляльками. Ті, що говорять книги або м'які іграшки розкажуть казки і заспівають колискові пісні, допоможуть навчитися читання. Те, що об'єднує всі розвиваючі іграшки - це процес розвитку дрібної моторики рук, посидючості, навички прийняття самостійного рішення (це також допомагає і батькам дати свободу дій дитині, не робити щось за нього). Крім того, такі іграшки розвивають посидючість, уважність, зібраність, що особливо важливо для дітей дошкільного віку.

Розвиваючі іграшки допомагають дитині зорієнтуватися в навколишньому світі, усвідомити себе в ньому, можливо, ці «розумні» іграшки навіть підкажуть малюкові його майбутню професію.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99