Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вигідне придбання чеків в діючих готелях

Автор: Vladislav
24.05.2017 14:08

Відрядження та ділові поїздки припускають проживання в різних готелях, для чого командируемому співробітнику фірми або підприємства покладаються фінанси на добові витрати. Багато хто прагне заощадити отримані кошти на проживання та отримати чистий прибуток в бухгалтерії свого підприємства за наданими чеками. У зв'язку з цим можна придбати готельні чеки вот например тут для економії виїзної допомоги. Такі угоди з готелями все більше користуються попитом у відряджених співробітників.

Особливості покупки чеків в готелі

Процедура придбання «фіктивних» чеків в функціонуючої готелі досить проста, взаємовигідних, а найголовніше - безпечна і гарантована навіть у випадку перевірки. Підроблені документи про оплату готельних послуг можуть видаватися нелегальними конторами і реальними готелями. Перший випадок пов'язаний з особливими ризиками, в разі перевірки автентичності чеків. Купуючи чек в реальному готелі - немає приводів для побоювання про перевірку. Готель або готель підтвердять інформацію про проживання постояльця.

Найчастіше вартість «липового» чека в готелі коливається в межах 10% від зазначеної чеку суми (тривалості проживання та класу номера). Купуючи чек в реальному готелі, покупець стає офіційним відвідувачем, які мають весь необхідний пакет реквізитів і документів, які дозволяють безпечно і вигідно укласти угоду.

Переваги придбання готельних чеків

Основною перевагою придбання чеків у реального готелю є абсолютна безпека і гарантія успішної перевірки з боку бухгалтерії підприємства. У разі офіційного запиту або телефонного дзвінка, готель підтвердить інформацію про запитуваній постояльця. До інших плюсів таких угод відносяться:

  • - занесення клієнта в готельну базу з оплатою відповідних податків;
  • - оформлення бухгалтерської документації будь-яких зразків;
  • - можливість доставки паперів за допомогою метрополітену;
  • - оплата чеків за фактом наданих послуг;
  • - надання безкоштовних чеків реальним постояльцям.

Мінімальна комісія в розмірі 10% від суми чека дозволить легально провести постояльця по клієнтській базі, що позбавить від будь-яких проблем з податковою службою. Купуючи чеки в чинній готелі, клієнт отримує надійну гарантію безпеки і вигідні умови угоди для себе і використовуваної готелю.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99