Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Сучасні радіатори систем опалення

Автор: Vladislav
22.05.2017 13:21

Перш ніж почати установку радіаторів опалення, потрібно визначитися з матеріалом, з якого вони будуть виготовлені. Існують три основних типи батарей: алюмінієві, сталеві й біметалічні. Слід зважити всі «за» і «проти», визначитися з тим, чи будуть вони вмонтовані в стару систему або ж будуть приєднані до індивідуальної системи опалення. Залежно від площі опалювального приміщення, необхідно підібрати оптимальну кількість секцій. У цьому питанні ми будемо раді допомогти.

Види радіаторів

Отже, розберемо основні типи радіаторів. Сталеві батареї являють собою два аркуші якісної тонкої сталі зі звареним швом. Між цими листами розташовані канали, власне за якими і циркулює теплоносій. Важливо пам'ятати, що заміна радіаторів опалення в квартирі на такий тип батарей не можливий. Рекомендують їх встановлювати тільки в приватних будинках.

Найбільшою перевагою алюмінієвих радіаторів є те, що вони віддають набагато більше тепла, ніж будь-які інші типи радіаторів, а також:

  • малі розміри;
  • велика площа обігріву;
  • малу вагу всієї конструкції;
  • чудовий дизайн;
  • невисока вартість;
  • немає обмежень в застосуванні.

Основним недоліком є ​​те, що вони розраховані на не високе тиск в системі, що може створювати ряд труднощів при експлуатації.

Біметалеві радіатори, на відміну від алюмінієвих, розраховані на високий атмосферний тиск, не нижче 8 атм. Основною перевагою є матеріал, з якого вони створені - сплав сталі та алюмінію. Високі експлуатаційні властивості таких радіаторів відмінно підходять для заміни опалювальних систем в приміщеннях квартир багатоповерхівок.

Сподіваємося, що стаття вам сподобалася і ви знайшли в ній корисну для себе інформацію. Поділіться посиланням на цей матеріал в соціальних мережах з своїми друзями та знайомими, яким також цікаво було б дізнатися більше про радіатори. Підписуйтеся на оновлення і ви будете отримувати нові матеріали одним із перших!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99