Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Корпоративний одяг під замовлення

Автор: Vladislav
19.05.2017 22:24

Зайдіть в будь-який великий супермаркет, і ви відразу зможете відрізнити персонал від покупців. І не тільки тому, що співробітники торгового майданчика зайняті конкретною справою і займають певні робочі місця, а й за їх зовнішнім виглядом. У багатьох великих компаніях застосовується так звана корпоративна одяг. Це може бути все, що завгодно, від формених нарядів до фірмових аксесуарів. Одягнувшись в іміджемую одяг, співробітник всім своїм виглядом показує на те, що «ось він я, представник компанії, готовий вам допомогти».

Корпоративний одяг використовується не тільки в якості ідентифікатора співробітників залі, але і як іміждевая, сувенірна продукція. Наприклад, звичайна футболка, але з логотипом вашої компанії, вже є зручною корпоративної атрибутикою. Формений одяг такої якості використовують в якості сувеніра (подарунка), під час презентацій, проведення промо-акцій, для участі компанії у виставках, форумах і так далі.

Де виробляється корпоративний одяг?

Як правило, корпоративную одежду не купують в магазині, а замовляють виготовлення спеціально. Відмітна риса замовлення - точна відповідність розмірними параметрами співробітників, наявність корпоративної символіки, оригінальні фасони і відмітні знаки. Виробник повного циклу готовий виконати будь-яке замовлення на розробку дизайну і виробництво іміджевої одягу в асортименті. Це не роба або уніформа, тому до виконання замовлення фахівці підходять з високою часткою відповідальності і креативністю. Випущені товари - це:

  • унікальні вироби найвищої якості сировини і пошиття;
  • високотехнологічний друк на тканині;
  • обсяги в рамках замовлення;
  • виконання роботи у встановлені терміни;
  • демократична цінова політика;
  • оригінальний дизайн;
  • великий асортимент варіантів одягу і рекламних аксесуарів;
  • обслуговування клієнтів в Києві та інших регіонах;
  • організація доставки замовлень оперативно, якісно, ​​безпечно.

Який може бути корпоративний одяг?

Один з найбільш затребуваних форматів - іміджеві футболки. Трикотажні вироби підходять для будь-якого віку і підлоги, вони практичні і зручні, довго тримають форму. Якісне нанесення логотипу за сучасними технологіями забезпечує тривалість збереження малюнка навіть після багаторазового прання.

Другим за популярністю виробом залишаються футболки поло (теніски). Далі йдуть жилетки і сорочки. Деякі компанії замовляють одразу літній і зимовий варіанти фірмового одягу, додавши до замовлення футболок толстовки, светри, куртки. Серед аксесуарів найбільш затребувані шийні хустки, косинки, кепки, фартухи. Вся продукція має корпоративну забарвлення і символіку відповідно айдентики замовника.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99