Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Купівля сейфу для вашого будинку

Автор: Vladislav
15.05.2017 19:37

Кожна людина намагається вберегти своє майно від псування, крадіжки, вандалізму. Це цілком природно, адже ніхто не хоче, щоб зароблені таким важкою працею гроші були витрачені на відновлення втрачених речей.

Але в будинку кожного з нас є певні речі або документи, які представляють особливу цінність, важко відновити або відновити які взагалі неможливо. Постійно носити їх з собою неможливо, та й неефективно, адже вуличні злодії і шахраї все так же розгулюють по вулицях нашого міста.

Якщо ви хочете захистити своє майно, то вам просто необхідно сейф купити для дому для різних цінностей. У такі сейфи цілком можуть поміститися всі цінні для вас речі, і ви зможете не турбуватися про їх збереження протягом дня. Вас порадують ціни на сейфи для дому, так як щодо вони досить доступні.

Зверніть увагу, що ви можете вибрати сучасні міцні сейфы на AVA.UA, адже саме цей інтернет-магазин пропонує найширший вибір хороших якісних сейфів, які ви можете придбати за цілком вигідними цінами просто зараз!

Хоча, звичайно, ціни на сейфи для будинку досить різноманітні. Все залежить від характеристик сейфа: типу замка, матеріалу корпусу, надійність, розмір і ін. Особливо популярні в наш час вогнестійкі сейфи. Метал, з якого виготовлений такий сейф, є більш щільним і якісним, а тому зможе в разі пожежі захистити ваші документи від згоряння.

Необхідно відзначити, що в деяких випадках наявність в будинку сейфа є не правом людини, а його обов'язком згідно чинного законодавства. Наприклад, деякий зброю можна зберігати тільки в спеціальних сейфах і їх наявність жорстко контролюється державними органами та установами.

Виділяють два основних типи замків сейфа: за допомогою ключа або електронний замок. Останній, звичайно, є більш популярним і зручним, але в той же час і більш дорогим.

Сподіваємося, що стаття була для вас корисною і допомогла прийняти рішення про купівлю сейфу для дому. Чекайте на нові публікації!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99