Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Помилки, які часто допускають в рекламі

Автор: Vladislav
23.04.2017 18:49

У сучасному бізнесі неможливо обійтися без реклами, вже давно відомо, що саме вона є рушієм прогресу. Але важливо не просто наявність реклами, а наявність реклами ефективної, чого домогтися вдається далеко не кожному бізнесменові. Багато роблять дуже грубі помилки, які не кращим чином позначаються на бізнесі. Щоб кошти не були витрачені даремно, потрібно враховувати всі ці помилки і постаратися їх не робити. Про які ж помилки йде мова?

Є бізнесмени, які вважають, що наявність реклами вже робить їх крутими, але це не так. Можна витратити величезну суму грошей на рекламу, але в підсумку виявиться, що це абсолютно безглузді витрати, так як ніякого результату вони не принесли. Важливо, щоб реклама могла донести до споживача необхідну інформацію. Реклама, звичайно, повинна бути красивою, але красива листівка - це не найважливіше, важливіше, щоб реклама була зрозумілою, щоб споживач відразу розумів, що йому пропонують і чому йому варто прислухатися до цієї реклами. Найкраще за створенням реклами звертатися до професіоналів, які точно знають, за якими правилами потрібно складати Її.

Зверніть увагу, що на сайті http://vespergroup.org/ ви можете придбати якісні та довговічні стабілізатори напруги та інфрачервоні обігрівачі.

Ще одна помилка - це абсолютна відсутність плану дій, тобто перш, ніж взагалі запустити рекламну кампанію, повинен бути певний план, без нього обійтися не вдасться. Що ж повинно бути в плані? По-перше, повинна бути позначена сума грошей, яку підприємець планує витратити на рекламу, по-друге, повинен бути визначений період часу, який буде витрачено на створення реклами. По-третє, потрібен ще й прорахунок, який дозволить зрозуміти приблизну кількість грошей, яке зможе принести кожне вчинене дію.

Не варто бажати всього і відразу. Не можна один раз постаратися, потрапити на вершину, а потім розслабитися і все також залишатися на вершині, слід постійно намагатися, докладати певних зусиль. Реклама постійно повинна оновлюватися, потрібно придумувати щось нове, щоб за допомогою цих нововведень можна було залучати все нових і нових споживачів, зацікавлювати їх. Рекламний проект потрібно постійно підживлювати.

Є важливі компоненти, які повинні бути в рекламі для того, щоб вона була успішною.

Наприклад, необхідна наявність пропозиції, тобто в рекламі повинно бути коротке повідомлення про основну Її цілі. Дане повідомлення повинно зацікавити або хоча б запам'ятається цільової аудиторії, на яку націлена дана рекламна кампанія. При грамотно складеної рекламі можна продати навіть абсолютно непотрібний нікому продукт.

Якщо клієнти вже зацікавилися рекламою, це не привід зупинятися і розслаблятися, скоріше навіть навпаки, варто почати, так би мовити, підганяти людей. У споживачів має з'явитися не просто бажання купити товар, вони повинні захотіти зробити це якомога швидше, щоб даний товар не встигли купити інші люди.

І, звичайно, в рекламі повинен бути гучний лозунг, який стане ефективним закликом до дії. Не всі можуть створити дієвий заклик, це досить копітка робота і ціле мистецтво.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99