Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості підбору персоналу в бухгалтерію

Автор: Vladislav
26.03.2017 14:02

 

Бухгалтер - це затребувана професія, адже в сучасному світі обійтися без неї неможливо. А якщо підприємство велике, то для нього буде потрібно цілий штат бухгалтерів. При формуванні бухгалтерії на підприємстві важливу роль відіграє його сфера діяльності, тип капіталу і структура.

Всю фінансову і господарську діяльність підприємства контролює головний бухгалтер. Йому допомагає заступник, а решта бухгалтера займаються іншими питаннями: податками, урахуванням заробітної плати, урахуванням коштів та іншими напрямками.

Сьогодні вимоги до подібних фахівців дуже високі: вища бухгалтерська освіта, досвід роботи за фахом, відмінна пам'ять, аналітичний склад розуму, увага до деталей. Адже зміни в бухгалтерському обліку та в податковому законодавстві проходять майже щодня, а одна неправильна цифра може призвести до великих проблем на підприємстві.

До речі, на сайті fta.com.ua ви можете замовити бухгалтерські професійні послуги за вигідними цінами.

На жаль, деякі керівники не уявляють чітко, кого б вони хотіли бачити на місці бухгалтера, в цьому випадку найвірнішим рішенням буде звернення до компанії, які спеціалізуються по підбору персоналу по бухгалтерії.

Вимоги до молодих спеціалістів компанії пред'являють досить жорсткі. Освіта повинна бути вищою бухгалтерським, фінансовим або економічним, плюсом повинні бути пройдені бухгалтерські курси. Часто роботодавці погоджуються брати молодих фахівців без досвіду роботи, чекаючи від них вміння працювати в команді, лояльності до компанії, дисциплінованості, надійності і корпоративного мислення. Також важливі чинники при відборі - вміння гідно виходити зі складних ситуацій, мотивація в роботі і здатність швидко приймати рішення.

Менеджеру з підбору персоналу важко оцінити професійні якості претендента хоча б тому, що він сам не бухгалтер. В цьому випадку рекрутери проводять тестування, в яких тести, як правило, мають великий обсяг. У них входять питання з оподаткування, знання бухгалтерського обліку та останніх змін в законодавстві. На співбесіді завжди здобувача докладно розпитують про те, яка звітність існує для тих чи інших підприємств, до яких днях надається та чи інша звітність, і за яку ділянку він відповідав на попередньому місці роботи. Такий ретельний відбір зможуть зробити тільки фахівці, які самі добре знають бухгалтерський і податковий облік.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99