Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Реєстрація нової компанії

Автор: Vladislav
23.03.2017 18:20

Розвиток бізнесу - процес планомірний і послідовний. Починається він з реєстрації підприємства. Це джерело будь-якої підприємницької діяльності.

 

Починати ж треба будь-який бізнес, підстрахувавши себе у всіх напрямках. Не можна допускати того, щоб хто-небудь скористався Вашої юридичною безграмотністю.

Для превенції такій ситуації з самого початку прояви Ваших підприємницьких ініціатив необхідно заручитися підтримкою кваліфікованого юриста або адвоката.

Хороший адвокат не допустить того, щоб Ви Осоромилися в тій чи іншій ситуації. У державних органах, в тому числі в тих державних органах, які займаються реєстрацією підприємств, працюють безліч бюрократів, які будуть чіплятися до кожного недогляду в Ваших документах і реєстрація нової компанії може стати досить виснажливою процедурою.

Хоча можна придбати вже готові компанії. Для цього навіть існують у багатьох містах спеціальні компанії, які пропонують готові фірми в їх числі. Зараз це стало досить модним явищем. Деякі вважають, що легше придбати вже готову компанію і уникнути непотрібних проблем в реєстраційних органах.

Тим часом, серед документів, які потрібно пред'явити в процесі реєстрації підприємства, можна зустріти досить значний перелік. Не завжди людина самостійно знає, що саме необхідно вказати в тому чи іншому установчому документі. Більш того, абсолютно нормально буде виглядати відсутність знань у цій області.

Наприклад, незрозуміло що вказувати в протоколі зборів засновників, яким чином він складається, які відомості в ньому відбиваються. Крім того, існує так званий установчий документ (Акт), яким засновники визначають створення нового господарського товариства. Цей документ також має специфічний зміст, який повинен складатися юристом. Також є ще багато інших нюансів, роз'яснювати які повинен виключно Ваш юрист. Лише після цього завдання можна буде вважати виконаною в повній мірі.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99