Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Мерчандайзинг: викладка товару в торговому залі

Автор: Vladislav
23.03.2017 15:59

Ви коли-небудь замислювалися про те, як багато непотрібних покупок ми часто робимо в магазинах? Причиною цього є так званий мерчандайзинг - особлива технологія викладки товару в торговому залі, по суті, наука, яка з'явилася неминучим результатом загострення конкуренції не тільки в середовищі виробників товарів, а й в середовищі їх реалізації торговельними організаціями, адже саме тут формується кінцевий попит, а значить і повноцінний ефект всього процесу виробництва.

 Мерчандайзинг являє собою сукупність заходів, націлених на зростання продажів в роздрібному сегменті торгівлі, створення сприятливого, котра володіє до покупок атмосфери в торговому залі.

До речі, на сайті http://plan-o-gram.ru ви можете замовити професійні послуги по мерчандазингу для вашого магазину.

У перекладі з англійської мерчандайзинг - це торговий процес, який базується на застосуванні стратегій, сформованих за результатами глибокого вивчення поведінкових характеристик покупців.

З огляду на, що близько 2/3 товарів ми купуємо імпульсивно, що не продумуючи покупку заздалегідь, можна говорити про досить високу ефективність мерчандайзингу, оскільки саме правильна викладка товару в торговому залі є основою для залучення купівельного уваги, забезпечення його максимальної доступності.

Наука про те, як правильно викласти товар на прилавок

Оскільки від кінцевого попиту покупців залежить результат всього виробничого процесу, маркетологи чимало часу і сил приділяють вивченню особливостей товарообігу, формування купівельної активності та інших питань, що стосуються тонкощів торгівлі. Так, саме в ході такого вивчення зроблені висновки про те, що найбільш високі показники продажів характерні для товарів, які розміщуються на торгових стелажах на рівні очей людини. Крім цього існує маса інших чинників, які істотно впливають на товарообіг.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99