Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Теплі підлоги - корисна інформація

Автор: Vladislav
19.03.2017 17:42

Пошук інноваційного способу і нового підходу до принципу опалення приміщень привів творців особливої ​​технології до запозичення досвіду у будівельників Стародавнього Риму. Ще багато століть тому римляни користувалися системами, що подають тепло під холодні підлоги з мармуру. В даний час цей спосіб обігріву простору успішно відроджується і вважається альтернативним варіантом подачі тепла у внутрішні приміщення будь-якого призначення.

Енергоефективні підлоги з підігрівом є альтернативним рішенням проблем з холодом, забезпечуючи подачу тепла знизу вгору. Раціональне розміщення подібних пристроїв створить комфортну температуру в квартирах і офісах, не допускаючи перевитрати електроенергії.

До речі, на сайті https://hot-floor.com ви можете придбати якісні теплі підлоги за найкращими цінами.

Види підлогового опалення

Власники приміщень можуть вибрати один з двох найбільш поширених способів нагріву підлоги. При облаштуванні теплих підлог першого виду використовуються підкладені під підлогове покриття водопровідні гнучкі труби. Перевагою водяної теплої підлоги є можливість використовувати гарячу рідину з систем основного опалення будівлі або воду, спеціально нагріту за допомогою котла або додатково встановленого водонагрівача. Перевагою цього способу можна назвати використання води при зниженні температури без збільшення витрат на споживання електроенергії.

Другим варіантом підлогового опалення є створення під чистовим покриттям підлоги своєрідного килима з електричних кабелів. Тонкі кабелі, з'єднані спеціальним чином в сітку, мат або безперервний рулон підключаються до стаціонарного блоку живлення і термостата. Монтаж подібної конструкції обходиться набагато дешевше установки водяного статі. Але в довгостроковій перспективі електричні теплі підлоги значно збільшують щомісячну витрату електроенергії в холодну пору року.

Найпопулярнішим видом теплої підлоги, що працює на електриці, є плівки з інфрачервоними вмонтованими нагрівальними елементами. Генеруючи випромінювання, плівкове покриття чорнової підлоги швидко зігріває поверхню верхнього чистового шару. Такі нагрівальні елементи не підходять для установки в приміщеннях з покриттям підлоги з керамічної плитки.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99