Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Каналізаційні труби з пластику

Автор: Vladislav
02.03.2017 21:15

Металеві і чавунні каналізаційні труби в сучасному світі замінюють пластиковими. Перш за все, тому що металеві труби схильні до корозії і швидко засмічуються. Також вони незручні в експлуатації. Для установки таких труб необхідні дорогі зварювальні апарати, і без спеціальної кваліфікації або навичок простий робітник не зможе їх встановити.

Застосування пластикових труб для каналізації стало дуже популярним явищем серед сантехніків і споживачів через свою універсальність і численних позитивних характеристик.

Каналізаційні труби пластикові використовують як при зовнішніх, так і внутрішніх роботах. Позитивною якістю пластикових труб є їх гладка внутрішня поверхня стінок, яка не дозволяє скупчення засмічень. Вони дуже легкі, що дозволяє їх з легкістю переміщати і монтувати. Для монтажу пластикового трубопроводу не потрібно спеціального устаткування і дорогих розчинів. Збирається він практично як дитячий конструктор. При складанні труб одна труба вузькою стороною вставляється в широкий отвір інший і на стиках ущільнюється спеціальним гумовим кільцем, яке виготовлено з високоякісної гуми, що дозволяє вберегти від протікання в місцях з'єднання на дуже тривалий період. Також труби з'єднуються за допомогою спеціальних трійників. З їх установкою може впоратися навіть один робочий.

До речі, вас також може зацікавити труба прагма, яку можна придбати на сайті trubaplastic.ru за найнижчими цінами на ринку.

Пластикові труби з гладкою і гофрованої поверхнею використовуються для внутрішньої і зовнішньої установки всіляких комунікацій, які використовуються при будівництві багатоповерхових будівель і об'єктів приватних секторів.

Ціна пластикових каналізаційних труб на порядок нижче від вартості ціни труб зі сталі і чавуну. А термін експлуатації пластикових труб більше 50 років. При правильній збірці і установці пластикових труб з виконанням всіх вимог система водовідведення стає водонепроникною. І тоді таку систему труб можна з повною впевненістю ховати в стіни і під підлогу. Тоді приміщення буде мати акуратний і ювелірний вид, а також істотно економиться простір.

Пластикові труби також застосовують і для зовнішніх робіт. Труби із пластику в приватних секторах для зовнішньої каналізації використовують діаметром від 1,1 см до 2,0 см. А для збірки зовнішньої комунікації в багатоповерхових будівлях використовують труби, що перевищують 2,0 см.
Також металеві та чавунні труби, які відслужили свій термін, замінюють пластиковими виробами.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99