Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як вибрати сонцезахисні окуляри

Автор: Vladislav
02.03.2017 21:09

З приходом літа люди поспішають обзавестися новою парою сонцезахисних окулярів. І тут є ряд питань. Вони пов'язані не тільки з модними напрямками сезону, але і з безпекою для здоров'я очей. Який матеріал і колір лінз краще вибрати? Які види оправ підходять до конкретного типу особи? Чи існує спеціальний догляд за сонцезахисними окулярами?

Основні кроки при підборі окулярів

В першу чергу, необхідно приділити увагу захисту очей від літнього сонця. Куплені окуляри повинні володіти захистом від сонячного світла. Зверніть увагу на етикетку очок. У ній повинна міститися інформація про рівень захисту від ультрафіолетових променів. Зазвичай можна побачити напис - 400 UV. Такого захисту досить, щоб убезпечити свої очі. Рівень захисту від інфрачервоних променів, як правило, не вказується, але слід знати, що його рівень коливається від 0 до 4. Відповідно, чим більше значення, тим темніше лінзи.

Необхідно приділяти увагу на зручність очок, вони повинні підходити вам за розміром. Якщо оправа тисне - не розраховуйте на те, що з часом вона розтягнеться, краще подивіться іншу модель.

Зверніть увагу, що на сайті www.glasses.net.ua ви можете придбати чудові сонцезахисні окуляри за найкращими цінами.

Якими бувають лінзи

Як згадувалося раніше, лінзи мають певну светопропускной здатністю. Окуляри з темними лінзами не використовують при водінні, тому що вони погано пропускають сонячне світло. Зверніть увагу на колір лінз. Для яскравого і середньо-яскравого сонця підходять темно-зелені, темно-сірі і коричневі лінзи. При слабкому сонячному світлі або для використання очок в приміщенні підходять жовті, світло-зелені, бурштинові, фіолетові, блакитні або прозорі лінзи. Якщо лінзи мають дзеркальну поверхню, то вони краще відображають сонячні промені.

Більшість віддає перевагу окулярам з пластиковими лінзами. Основним матеріалом при виготовленні яких є акрил, полікарбонат і ін. На сьогоднішній день найбільш популярні сонцезахисні окуляри з полікарбонатними лінзами. Вони мають ряд переваг: повністю безпечні, на відміну від скляних лінз, мають різноманітне кількість дизайнів і кольорів, досить легкі, вартість нижче очок зі скляними лінзами.

Вибір оправи

Приміряючи окуляри, зверніть увагу, чи є тиск на віскі. Основний упор оправи має припадати на носову кістку. Окуляри також не повинні звалюватися при нахилі, повороті голови.

Якщо у вас обличчя трикутної форми, то кращим вибором стануть окуляри на тонкій оправі. Слід уникати оправ яскравого кольору.

Для квадратної форми обличчя підійдуть окуляри з оправою, що розширюється до верху, трапецієподібної форми. У тих, у кого витягнуте прямокутне обличчя, навпаки, підходять окуляри з оправою, витягнутої в ширину.

Кругле обличчя скоректує оправа глибоких кольорів, форма переважно з незграбними прямими лініями.

Овальної форми підійдуть будь-які очки.

При виборі пам'ятайте, що світлі відтінки і тонка оправа розмивають особа, а яскраві кольори і великі елементи, навпаки, акцентують на ньому увагу.

Придбайте спеціальний футляр-чохол, в якому можна буде зберігати окуляри. Так вони будуть менше схильні до ударів, подряпин і пилу. Протирати окуляри потрібно м'якою чистою серветкою. Асортимент таких серветок в магазинах зараз досить широкий.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99