Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшор в Англії: переваги юрисдикції

Автор: Vladislav
16.02.2017 17:28

Офшор в якості одного з видів підприємницької діяльності дає можливість її суб'єктам будувати бізнес більш гнучко, а також створює перспективи для виходу компанії на міжнародну арену. Ці фактори говорять на користь створення офшорів в різних точках планети. Англія не є винятком з правил.

Англійська юрисдикція: основні особливості

Офшори в такій країні, як Англія, важко назвати класичними, але законодавці подбали про те, щоб їх країна залишалася економічно і юридично стабільною державою. Відсутність криз і валютних ризиків створює реальні передумови для реєстрації офшорів в цій країні. Крім цього, до безперечних достоїнств реєстрації бізнесу в Англії відносять:

  • - Престижність країни;
  • - Довіру партнерів і кредиторів до бізнесу на її території;
  • - Можливість розширення бізнесу і виходу компанії на міжнародну арену.

Умови реєстрації

Нерезидентам і резидентам законодавство країни дозволяє створювати бізнес в декількох організаційних формах по обмеженої відповідальності (компанія, партнерство). Вони позначаються, відповідно, як LLC і LLP. Якщо підприємець реєструється в якості компанії, то податок на прибуток знаходиться в показниках 20%. Найчастіше офшори існують у вигляді партнерства: якщо його діяльність ведеться за межами країни, воно не є суб'єктом оподаткування. У положеннях англійських законів, що регулюють діяльність офшорів, сказано, що якщо в дохід партнерства - це прибуток його засновників, то вони звільняються від податків. Якщо партнерство заснували безподаткові компанії (офшори), це також виступає підставою до того, щоб уникнути оподаткування.

До речі, ви можете перейти сюда, якщо вас цікавить більш детальна інформація про офшори в Англії.

Засновниками LLP зазвичай виступають звичайні офшорні компанії з юрисдикцією іншої країни. В обов'язок партнерства входить здача звітів щороку про адресу і партнерах, про фінансові операції в податковий період. У звіті повинно бути явно вказано, що компанія не вела підприємницьку діяльність у Великобританії.

Відмінності компаній і партнерств

Офшор в Англії в формі компанії або партнерства:

компанії:

- Статутний капітал - це частка кожного акціонера, його відповідальність обмежена внеском в загальний капітал;

- Акція продається висновком простого договору, реєстр акціонерів веде компанія;

- Дивіденди від акції не обкладаються податком.

партнерства:

- Партнери організовують юридична особа: засновники несуть відповідальність у рамках вкладів;

- Можливість перенесення податкового тягаря на партнерів, тобто оподатковуваний податками дохід може - передаватися в юрисдикцію партнерів, але ці переваги відносяться тільки до податкових резидентам Англії: дохід передається без втручання Англії.

Способи реєстрації офшорів в Англії

Відомо три способи:

  • 1. Подання письмової заяви до реєструючого органу. Це Companies House.
  • 2. Онлайн-реєстрація. Необхідно заздалегідь зареєструватися на сайті публічного реєстру компаній.
  • 3. Звернення до агента.

Скориставшись одним з трьох способів, підприємець зможе зареєструвати свій бізнес в одній з розвинених країн світу.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99