Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бізнес-ідея: відкриття екстрим-клубу

Автор: Vladislav
12.02.2017 17:52

У сучасному буденному житті нам часто не вистачає гострих відчуттів і викиду адреналіну. Тому багато хто шукає його в екстремальних розвагах і видах спорту. Сьогодні я розповім вам про захоплюючій бізнес-ідеї, яка буде приносити стабільний дохід, а саме про відкриття екстрим-клубу.

Отже, для початку вам знадобитися скласти невеликий список екстремальних розваг, які ви будете надавати своїм клієнтам. Пропоную вам в першу чергу включити в свій перелік усіма відомі стрибки з парашута, так як класика екстриму ніколи не вийде з моди, а бажаючих з кожним роком ставатиме все більше і більше.

Також з настанням зими і при наявності достатньої кількості снігу, можна влаштувати поїздки за місто, де ви надасте своїм клієнтам на прокат снігоходи, сноуборди і лижі.

Великим успіхом у всіх екстремалів користуються квадроцикли, які можна також надавати на прокат.

Якщо вам пощастило і ви живете поблизу моря або глибокого озера, ви зможете проводити курси дайвінгу, які будуть приносити вам бажаний прибуток.

Ви також можете перейти на сайт, на якому можна придбати потужні та якісні моторні човни швидко та вигідно!

У більшості з вас виникне питання про те, звідки взяти такі великі гроші для відповідного обладнання і оплати досвідченого персоналу. Раджу вам не лякатися, а покластися на своїх грошово-забезпечених клієнтів.

У будь-якому місті є маса екстремальних розваг і компаній, які із задоволенням пропонують свої послуги. Однак на сьогоднішній день існує мало екстрим-клубів, які об'єднують всі розваги разом, тому про всепоглинаючу конкуренцію можна просто забути.

Щоб почати свій бізнес, потрібно зробити аналіз, всіх наявних у вашому місті розваг, і вибрати серед них найбільш вигідні та цікаві, для цього варто впритул зайнятися їх пошуком. Далі варто особисто обдзвонити і домовитися про зустрічі з керівництвом, щоб скласти договір, на основі якого ви змогли б розвивати свій бізнес з невеликою націнкою.

Звичайно ж, спочатку ваш клуб буде приносити не дуже великий дохід, тому що про вас практично ніхто не знає. Саме тому настійно рекомендую вам вкладати кілька місяців свою прибуток в рекламу, яку можна розмістити в місцевих газетах, Глобальної мережі і на телебаченні. Пам'ятайте, чим більше про вас дізнаються, тим частіше вам будуть дзвонити, і цікавитися про вартість послуг клубу.

Крім того, в абсолютно будь-якому екстрим-клубі існують членські картки, завдяки яким ви зможете зробити приємні знижки постійним покупцям, чим ще більше зацікавите своїх клієнтів.

Не варто боятися починати заробляти гроші, просто потрібно ретельно працювати і тоді ваш бізнес буде розквітати з кожним днем. Успіхів!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99