Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Власний спортивний магазин

Автор: Vladislav
12.02.2017 17:48

Власний спортивний магазин може стати прибутковим бізнесом, оскільки багато сучасних людей ведуть активний спосіб життя і займаються спортом. Попит на одяг для плавання, бігу та фітнесу досить великий. Прибуток від продажів тренажерів і спортивного інвентарю також досить висока.

Стратегію рекламної кампанії для відкриття магазину необхідно продумати заздалегідь. Найбільш ефективні такі засоби як розміщення оголошення в ЗМІ, роздача листівок поблизу фітнес-клубів і спортивних організацій, замовлення реклами на радіо. Крім того, можна підключити смс-розсилку для постійних клієнтів про надходження товарів, знижки та акції.

До речі, в інтернет-магазині http://sportsprint.com.ua/ ви можете придбати якісні бігові доріжки за найвигіднішими цінами.

При складанні бізнес-плану важливо враховувати площу приміщення, графік роботи магазину, закупівельну ціну обладнання, товарів, канцелярського приладдя, що купується товар, а також очікуваний прибуток.

Перед відкриттям магазину незайвим буде дізнатися інформацію про конкурентів. Ця інформація буде дуже корисна для створення маркетингового плану. Бажано, щоб продавці самі хоч трохи розбиралися в спорті. Персонал також повинен бути доброзичливим і ввічливим, співробітники повинні добре розумітися в перевагах товару. Що стосується постачальників, найбільш вигідним рішенням буде укладання договорів з представництвом відомих спортивних марок.

Нішу, яку плануєте зайняти, потрібно визначити відразу - наприклад спортивне харчування, одяг та аксесуари для певних видів спорту. Звичайно, у кожного з цих напрямків своя специфіка. Власнику такого виду бізнесу необхідно постійно вчитися технологіям продажів і бути в курсі новинок в галузі спорту.

Коли магазин почне розвиватися, варто задуматися про створення його онлайн аналога. Рекомендується, щоб назва сайту було схожим з назвою самого магазину. На такому сайті можна розмістити опису категорій товарів, їх фотографії, а також інформацію про різні заходи, акції, бонусних програмах.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99