Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бетонний завод як бізнес ідея

Автор: Vladislav
04.02.2017 12:35

У світі відбувається бум будівництва і жоден населений пункт не є винятком. Значну роль в будівництві грає бетон, що доводить наявність постійного попиту на нього. Без якісного бетонного складу не може обійтися жодне будівництво, оскільки застосовується він при зведенні практично будь-яких конструкцій.

Організований бетонний бізнес швидко окупається за рахунок високої рентабельності і зростаючого попиту на бетон. Суть бізнесу з виробництва бетону полягає в спорудженні заводу, де він і буде виготовлятися шляхом змішування необхідних компонентів і добавок, після чого буде доставлятися замовнику.

Для початку необхідно визначитися з поставкою складових компонентів бетонної суміші, а саме піску, щебеню та їх сполучних - цементу і води. При цьому необхідно врахувати, що від значення фракції щебеню і модуля крупності гранул піску залежить марка міцності та якість майбутнього бетону. Пісок, який використовується у виробництві повинен відрізнятися хорошою сипучістю і відсутністю глини.

До речі, здесь ви можете почитати про те, як відкрити свій молочний завод та більш детальну інформацію про це.

Змішані в певному співвідношенні вищевказані компоненти дозволяють домогтися необхідних замовнику якостей бетону. Також для поліпшення різних властивостей бетону при його виготовленні використовується спеціальні добавки, що дозволяють бетону легше приймати необхідну форму і підвищити міцність.

Використання на заводі сучасного обладнання дозволяє звести до мінімуму участь людини в процесі змішування і збільшити кількість виробленого бетону. Після змішування компоненти повинні потрапити в бетоно-розчинний вузол, де до них засипаються хімічні добавки після чого суміш перетворюється в товарний бетон. Міцність готового бетону оцінюється за допомогою преса, де розраховується тиск, яке він здатний витримати.

Незважаючи на гадану простоту і автоматизацію, процес приготування бетонної суміші вимагає спеціальних знань і уважності. До того ж після виробництва бетону необхідно вирішити питання з його доставкою покупцеві. Для цього служать спеціальні бетонозмішувальні машини, які не дозволяють бетону тверднути в дорозі. Згодом, непогано обзавестися цілим парком таких автомобілів, для збільшення прибутку і поліпшення відносин з замовником.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99