Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливість печаток і штампів

Автор: Vladislav
02.02.2017 20:09

Будь-яка ділова та інтелектуальна сфера діяльності в наші дні передбачає застосування штампів і печаток. Завдяки відбитках можна підтвердити юридичну силу окремих документів, захистити свій бізнес.

Проаналізуємо деякі варіанти печаток, а також поговоримо про оснащеннях для них. Як практичною і зручною моделі можна розглянути кишенькову оснащення. Вона підходить для тих представників сучасного бізнесу, які постійно перебувають в роз'їздах. Дана модель зручна для відряджень, оформлення договорів за межами офісу. Є безліч кишенькових серій кліше, що володіють специфічними особливостями, конструктивними рішеннями. Сучасна штемпельно продукція виготовляється з використанням сучасних технологій, а тому, навіть самий розпещений клієнт буде задоволений підсумковим результатом.

До речі, вас можуть зацікавити курсы бухгалтеров киев, завдяки яким ви зможете через деякий час стати професійним бухгалтером!

При бажанні можна підібрати модель друку з напівавтоматичного або автоматичною оснащенням, вибрати оригінальну форму, колірну гамму подібного вироби. Серед оригінальних моделей оснастки можна відзначити кліше, зроблене у вигляді комп'ютерної мишки: зручну, органічну. Щодо змісту відтиску, особливих вимог і правил не передбачається, якщо йдеться про приватного підприємця. А ось до відбитках, які замовляють і застосовують практикуючі лікарі, існують спеціальні правила. По-перше, для того, щоб отримати такий відбиток, доведеться продемонструвати фахівцям поліграфічної судії, ліцензію на право здійснення медичної діяльності встановленого зразка. По-друге, має бути офіційний дозвіл і підтвердження такого права медичним закладом, в якому працює лікар. На медичній пресі прописується прізвище, ім'я, по батькові лікаря, вказується його спеціалізація, а також лікувальний заклад, де він працює. Як фірмового логотипу на медичних відбитках зображується змія і чаша.

Якщо специфіка діяльності організації передбачає істотне документообіг, в такому випадку бажано замовити кілька додаткових штампів. На таких відбитках відразу вказується їх пряме призначення, наприклад, «в справу», «звільнити», «прийняти на роботу». Форма штампів не визначена російським законодавством, тобто, замовник має право сам вибирати ту форму штампа, яка йому сподобалася найбільше.

Серед поширених варіантів: квадратні, круглі, трикутні різновиди. Можна, маючи вільні грошові ресурси, «поекспериментувати», замовивши відбитки складної геометричної форми. Серед нововведень, пов'язаних з документальним підтвердженням справжності фактів, викладених в документах, виділимо факсиміле. Подібний штампик, який спочатку містить підпис керівника організації, «спрощує життя» співробітникам, особливо, якщо начальник часто відсутня на робочому місці.

У будь-якій організації є спеціальний співробітник, який відповідає за застосування фірмових печаток, веде журнал видачі відбитків. Зберігають факсиміле, штампи, гербову печатку (при її наявності) в спеціальному сейфі, доступ до нього рядовим співробітникам категорично заборонений.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99