Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Автоломбард

Автор: Vladislav
09.01.2017 23:31

Чи варто звертатися в автоломбард? Автомобіль - не тільки транспортний засіб, але і відмінне ліквідне забезпечення. Будь-який автоломбард видасть вам досить велику суму грошей і всього за одну годину. Сума кредиту залежить від марки машини, року випуску, пробігу та стану машини в цілому.

 

Умови самі лояльні - в будь-який час дня і доби, мінімум документів, будь-який термін, можливий виїзд співробітників фірми до вас. Запропонують перезалог автомобілів, вже закладених раніше. Закладений Вами автомобіль буде застрахований на повну вартість. Як правило, автоломбарди входять в Лігу автоломбардів і працюють відповідно до законодавства.

Зверніть увагу, що якісні СОРОКОНОЖКИ ви можете придбати на сайті ifootball.com.ua просто зараз.

Необхідні документи:

  • Паспорт.
  • Паспорт транспортного засобу
  • Свідоцтво про реєстрацію авто.

Втім, застава автомобіля в банку вважається більш вигідною. При цьому повинні дотримуватися ряд умов. Вік машини для іномарок повинен бути не більше десяти років, для машин нашого виробництва - не старше п'яти років. Вік позичальника теж має обмеження: не менше 21 років, до 70 років. Під заставу вантажної техніки і спецтехніки кошти в банках видаються рідко, хоча за вищими відсотками, ніж в ломбарді.

Комерційний транспорт для отримання кредиту на розвиток бізнесу приймає Сбербанк, проте приватним особам під забезпечення автомобіля тут кредит не видається. Зате автокредит під заставу автомобіля, який купується, можна взяти, навіть без регулярного доходу і місця роботи.

ВТБ приймає автомобіль під заставу, видаючи споживачам кредити на різні цілі, при цьому вимагаючи білу кредитну історію, підтверджені доходи, достатній стаж і російську реєстрацію. При цьому, для видачі допомоги на купівлю комерційного транспорту організаціям і приватним підприємцям необхідний внесок 20% від суми.

Розглянемо недоліки кредитування в автоломбарду:

  • Відсоткова ставка вище, ніж в банках;
  • Сума не більше 65% від вартості застави;
  • Стоянка ломбарду, до повного розрахунку;
  • Некоректно низька оцінка майна;
  • Продаж при першій затримці платежу.

Закривши черговий автоломбард, людина заспокоюється. А даремно. Адже автозалог - це завжди ризик втратити улюблений автомобіль. Якщо порушити умови договору, майно буде продано на прилюдних торгах та за низькими цінами, інформацію про розпродажі можна знайти в офісах і на сайтах.

Хоча будь-який автоломбард завжди знаходить клієнтів, які шукають швидкі способи фінансування.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99